Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal
Niet meer actief op beslist.be

ReplaceDirect.nl | shop reviews

Onbekend 4x 13x
Andere shoppers wachten op uw mening Schrijf review

"Zeer accuraat en service gericht"

Ik koop regelmatig producten by replace direct. De afhandeling is zeer accuraat, bezorging meestal binnen 24 uur en retourneren van een product gaat zonder enig probleem. Een van de beste webshops die ik ken

"Gebruikte accus ontvangen"

De door mij bestelde accu bleek een gebruikt exemplaar. Ik heb de accu aangesloten en getest en het bleek dat de accu al 2 jaar geleden is gemaakt :( Na contact met replacedirect was de reactie dat het een aanbieding was, maw ik had moeten weten dat je dan een gebruikte accu krijgt... Dus bij deze, bestel je bij replacedirect en is het product in de aanbieding, dan mag je er vanuit gaan dat het een gebruikte accu is.

"Tablet"

zeer weinig respect voor de klant,proberen op alle manieren geld uit de mensen hun zakken te kloppen,t is gelijk hoe,als ik de review s vroeger had gelezen had ik zeker geen herstelling laten uitvoeren,zelfs geen onderdelen besteld,voor mijn part mag dat soort van de markt verdwijnen zodat de fatsoenlijke kunnen overleven ,men zegge het voort

"Klantvriendelijk maar rommel"

Klantvriendelijke omgang maar ondertussen toe aan 2e retour. 3e Chinese B-batterij nog steeds niet ontvangen. Levering en ophaling was ook een zootje. Hoop ondertussen opgegeven

Reactie van de webshop

Allereerst onze welgemeende excuses voor het feit dat u twee keer een retour heeft gemeld. Kunt u mogelijk uw ordernummer aan ons doorgeven middels een mailtje naar ons e-mailadres info@replacedirect.nl zodat wij het probleem kunnen onderzoeken? Daarnaast vernemen wij uiteraard graag van u hoe u naar tevredenheid bent geholpen. Met vriendelijke groet, Team ReplaceDirect.nl

"Reparatie Sony Xperia 3"

Ben al 3 maanden aan het wachten op de reparatie van m'n telefoon. Ze blijven de deadline maar verplaatsen. Op het moment dat ik naar de status vroeg , kreeg ik de melding om te betalen. Toen had ik hem de volgende dag terug. Alleen werkte hij op dat moment nog steeds niet. Meteen weer teruggestuurd en we zijn nu weer een maand verder. Kortom, totaal niet blij met de service die zij verlenen.

Reactie van de webshop

Beste heer Pruijn, Bedankt voor jouw feedback op Beslist.nl. Wie zien dat je jouw toestel op 17 februari retour ontvangen hebt. Er was een connector van de accu losgeschoten, waardoor deze helaas vervangen moest worden. Wij vinden het erg vervelend dat je ontevreden bent over het verloop van de reparatie. Vind je het fijn om dit nog eens met ons te bespreken? Laat het ons dan weten zodat we contact met je op kunnen nemen. Met vriendelijke groet, Team ReplaceDirect.nl

"Slechte telefoon reparatie"

Toestel reparatie duurde 6 weken. Het display wat vervangen werd vertoonde wittere punten en vormen bij lichte kleuren op het scherm. Bij de 2e reparatie poging werd vochtschade verweten, en kreeg het toestel ongerepareerd maar wel TOTAL-LOS terug, de volledige achterkant was in splinters.

Reactie van de webshop

Beste heer Heuvelmans, Zoals wij ook al op Tweakers aangaven, willen wij dit graag met je bespreken. Kun je ons laten weten wanneer dit het beste uit komt? Een van onze collega's zal dan contact met je op nemen. Met vriendelijke groet, Team ReplaceDirect.nl

"Reparatie Iphone"

Snelle en goede service! Na 2 dagen was mijn Iphone alweer gerepareerd, en kon ik hem bij mij thuis laten bezorgen. Tussendoor goed op de hoogte gehouden over de status van mijn reparatie (onder ander prijsopgaaf ed.) Tevreden klant!

"ONBETROUWBAAR"

6 dagen geleden BATTERIJ LAPTOP BESTELD, elke dag opnieuw belofte om vandaag nog te leveren, maar nog steeds niets geleverd!!!!

"Willen niet repareren"

Laptop gestuurd, doen lastig dat harde schijf niet aanwezig is terwijl dat nul effect heeft op de laptop. Willen uiteindelijk moederbord wel repareren, maar veel duurder dan op website staat aangeven. Geven geen garantie dat de laptop dan ook zal werken. Flauw gedoe, lekker makkelijk 35 eur incasseren en de klant niet helpen.

"Veel beloven maar de praktijk is anders"

Ik had een defect toetsenbord van mijn MSI laptop. Vervanging door MSI zou ca 3 weken duren en een toetsenbord zelf bestellen in Hongkong ook ca 3 wkn. Vlgs de website van Replace deden zij dat binnen een week. Laptop aan de balie afgeleverd en na 7 dgn nog geen reactie. Mail gestuurd met de vraag naar de stand van zaken. Na 24 uur geen reactie en gebeld. De reactie was dat het beantwoorden van mail twee dagen duurde dus dat het klopte dat ik nog geen antwoord ontvangen had. Maar ze zou even in de computer kijken wat de stand van zaken was. Na een minuutje werd mij doodleuk medegedeeld dat men de laptop niet kon repareren omdat dit toetsenbord niet verkrijgbaar was en dat ik de laptop weer kon ophalen. Hoe lang ze dit al wisten kon ze me niet vertellen. Laptop direct opgehaald en ook direct het toetsenbord in Hongkong besteld. Dit kwam na 7 dagen binnen en werkt prima.

"Correcte afhandeling."

Toetsenbord voor laptop besteld. Levering gebeurde zoals beloofd. Product was keurig verpakt en voldoet aan de verwachting. Volgens mij een correct bedrijf.

"2,5 Maanden Zonder Laptop"

Ik heb 2,5 maanden terug mijn defecte laptop opgestuurd vanwege een defecte stroomingang. Ik zit nu al de hele tijd te wachten tot ze de laptop gerepareerd hebben. Eerst hadden ze een probleem met het vinden van een onderdeel wat niet gerepareerd hoefde te worden, maar iemand had besloten dat wel te doen, wat resulteerde in extra kosten. Vervolgens stuurde ze mij het bericht dat mijn oplader ook defect was, terwijl deze het nog deed toen ik hem verzond. Dit resulteerde in meer extra kosten. Vreselijke winkel.

"Géén link naar hun bestelsysteem na betaling via bankcontact, communicatie daarna, op z'n zachtst gezegd, getuigend van slechte wil"

Product snel gevonden, daar niet van, ook uitstekende omschrijving. Vervolgens account aangemaakt, en product besteld. Bij betalingsopties gekozen voor 'bankcontact', wat heel snel gaat. De volgende dag bleek echter (telefonisch) dat ze geen idee hadden van wat ik besteld had, wie ik was, en als kers op de taart konden ze 'mijn betaling niet terugvinden', ondanks een email van mijnentwege met een bankafschrift. Daarna algehele radiostilte.

"Top !!!"

Accu voor Logitech Squeezebox op vrijdag besteld, reeds op zaterdag geleverd. De accu is conform aan de omschrijving en werkt perfekt, prijs ook gunstig.