Driver Taylormade Qi10 Max Dames 12 graden Rechtshandig
Driver Taylormade Qi10 Max Dames 12 graden Rechtshandig

Driver Taylormade Qi10 Max Dames 12 graden Rechtshandig

579,99Vergelijk prijzen
Laagste prijs inclusief verzending
bol.com
Shopscore(0)
579,99
Gratis3 werkdagen
Jumbosports.com
Shopscore(27)
599,99
Gratis1 - 2 dagen

Specificaties

EAN1200102493109
MerkTaylormade
MateriaalPolyester

Beschrijving

Taylormade Qi10 Max Driver

VOLLEDIGE PRESTATIES

De Qi10-driver, verpakt in een strak en zelfverzekerd pakket, is strategisch ontworpen om spelers te helpen de afstand te optimaliseren en de vergevingsgezindheid te vergroten. Het beschikt over een lagere zwaartepuntprojectie en een hoger traagheidsmoment dan zijn voorganger, en levert gebalanceerde prestaties zonder enige compromissen.

NIEUWE INFINITY CARBON-KROON

Een Infinity Carbon Crown bestrijkt 97% van het totale kroonoppervlak, waardoor een strategisch voordeel ontstaat voor massaherverdeling en verbeterde vergevingsgezindheid. Bij het adresseren levert het een gestroomlijnd en zuiver beeld op, gecombineerd met subtiele uitlijningsaanwijzingen, waardoor de weg wordt geëffend voor vertrouwen en succes.


VERBETERDE ENERGIEOVERDRACHT

De derde generatie 60X Carbon Twist Face® heeft een aanzienlijk lichter slagvlak dan traditionele titaniumconstructies. Deze technische prestatie vermindert het voorwaartse gewicht en maximaliseert de energieoverdracht bij impact, voor betere balsnelheden en behoud van prestaties bij niet-gecentreerde slagen. Een geëvolueerde ondersteunende structuur verbindt het slagvlak en beschermt de balsnelheid bij niet-centraal geraakte slagen.

BEWEZEN TAYLORMADE-TECHNOLOGIEËN

Qi10 is voorzien van belangrijke TaylorMade-driverprestaties en stelt je in staat de loft en face-hoek nauwkeurig af te stemmen met de 4° loft-hoes. Bovendien is de Thru-Slot Speed ​​Pocket™ een hoeksteen van de TaylorMade-technologie en blijft hij de balsnelheid behouden voor optimale prestaties bij slagen met een laag slagvlak.