Honeywell Draadloze Kamerthermostaat Evohome T - Thermostaa - Wit
Honeywell Draadloze Kamerthermostaat Evohome T - Thermostaa - Wit

Honeywell Draadloze Kamerthermostaat Evohome T - Thermostaa - Wit

109,99Vergelijk prijzen
Snelste levering
Conrad.be
Shopscore(1k+)
109,99
Gratis1 - 2 werkdagen
Amazon.com.be
Shopscore(60)
109,99
Gratis1 - 3 werkdagen
bol.com
Shopscore(0)
109,99
Gratis8 werkdagen

Specificaties

EAN5025121381468
MerkHoneywell
ProductlijnenHoneywell Evohome
TypeKamerthermostaten

Beschrijving

De T87RF2059 is een moderne draadloze digitale temperatuurkiezer met ruimtesensor die deel uitmaakt van de Evohome productserie. De T87RF wordt bij voorkeur gebruikt in combinatie met het evohome bedieningspaneel ATC928 en de vloercontrollers van de HCE80/HCC80 serie.

In speciale gevallen is het echter ook mogelijk om het zonder het evohome bedieningspaneel te gebruiken. De T87RF heeft een beveiligde bidirectionele verbinding. Het signaal heeft een bereik van ongeveer 30 meter in het gebouw en kan door een plafond heen dringen. Als het signaal echter door het plafond gaat, wordt het signaalbereik met ongeveer 15 meter verkleind.

Tot de mogelijke toepassingen behoren de regeling van vloer-, radiator- en elektrische verwarmingssystemen en de regeling van zones. Met een modern en fris ontwerp dat past bij elke interieurstijl, en met functies die waardevol zijn voor zowel gebruikers als installateurs, zet de T87RF de standaard voor eenvoudige, intuïtieve draadloze temperatuurselectoren.

Hij wordt gevoed door 2 x AA alkaline batterijen, die meer dan twee jaar meegaan. Er wordt een visuele waarschuwing gegeven als de batterijen bijna leeg zijn.

Prijsontwikkeling

Bekijk hieronder de prijsontwikkeling van de Honeywell Draadloze Kamerthermostaat Evohome T - Thermostaa - Wit.

Prijsontwikkeling