Samsung DV90T8240SH - 8000 serie - Warmtepompdroger
Samsung DV90T8240SH - 8000 serie - Warmtepompdroger

Samsung DV90T8240SH - 8000 serie - Warmtepompdroger

699,99Vergelijk prijzen
Laagste prijs inclusief verzending
bol.com
Shopscore(0)
699,99
Gratis3 werkdagen
Snelste levering
Samsung.be
Shopscore(3)
1099,-
Gratis1 werkdag
Mediamarkt.be
Shopscore(4k+)
899,-
Gratis1 - 2 dagen

Specificaties

EAN8806090603822
MerkSamsung
TypeWarmtepompdrogers
KleurWit
ConditieNieuw

Beschrijving

Met de Slimmer drogen AI Control droog je je was eenvoudig en doeltreffend. Deze functie personaliseert je ervaring, onthoudt je gewoontes, raadt programma's aan en geeft statusupdates. De SmartThings-app biedt advies over programma's, planningen en probleemoplossingen. Daarnaast selecteert de droger het perfecte droogprogramma op basis van het wasprogramma.

Deze droger heeft een A+++-energielabel met warmtepomptechnologie, waardoor je minder stroom verbruikt, geld bespaart en het milieu beschermt. De warmtepomptechnologie droogt kleding op een milde en duurzame manier. De droger gebruikt een 'koelvloeistof' in plaats van stroom om de lucht te verwarmen en recyclet warme lucht om energie te besparen.

Met het Super Speed-programma droog je een mix van katoenen en synthetische kleding in slechts 81 minuten. In combinatie met een Super Speed-wasmachine was en centrifugeer je kleding in 39 minuten, waardoor je binnen 2 uur helemaal klaar bent.

Het Silent Dry programma zorgt ervoor dat je de was 's nachts kunt doen zonder je buren of slapende kinderen te storen. Deze droger produceert slechts 60dB geluid dankzij een geïntegreerd systeem dat de rotatiesnelheid optimaliseert voor stille prestaties.

Met het Hygiene Care-programma verwijder je bacteriën, huisstofmijt en allergenen op kleding en andere spullen. Dit programma reinigt zowel droge als natte spullen door ze tijdens het drogen te verhitten. Het verwijdert huisstofmijt en microben voor 99% en pollen voor 95%.

De omkeerbare deur van deze droger kun je naar keuze naar links of rechts laten openen, zodat hij perfect in je inrichting past. Daarnaast is de deur transparant, zodat je gemakkelijk naar binnen kunt kijken.

Met het Anti-Kreuk programma voorkom je kreukels in je gedroogde kleding. De trommel blijft na het droogprogramma zonder warmte en met tussenpozen draaien, waardoor warme kleding niet te lang bewegingsloos op één plek blijft liggen en er minder kreukels ontstaan.

Optimal Dry zorgt ervoor dat al je kleding beter droog wordt. Deze functie gebruikt 3 sensoren om de droogtijd af te stemmen op de vochtigheid, waardoor je was sneller klaar is met minimaal energieverbruik. Daarnaast voorkomt het beschadiging aan je kleding en geeft het een melding wanneer je de warmtewisselaar moet reinigen.

Het innovatieve 2-in-1-filter van deze droger maakt het onderhoud eenvoudig. Het dubbellaags meshfilter zorgt ervoor dat de warmtewisselaar geen extra filter nodig heeft, waardoor het onderhoud wordt vergemakkelijkt. Je ontvangt een melding wanneer het filter en de warmtewisselaar gereinigd moeten worden.

Met Air Wash fris je je kleding eenvoudig op zonder te wassen, heet water, schrobben of wasmiddel. De Air Wash-technologie verwijdert vieze geurtjes uit je kledingstukken en beddengoed door middel van warme lucht, zodat ze altijd fris ruiken.

Het Quick Dry 35'-programma droogt kleine wasjes van 1 kg perfect binnen 35 minuten. Je kledingstukken worden veilig op een hoge temperatuur gedroogd, zodat je ze direct kunt aantrekken.

Reviews

(32)