Makita RoboCleaner 18V met 6,0 Ah accu en duo snellader
Makita RoboCleaner 18V met 6,0 Ah accu en duo snellader

Makita RoboCleaner 18V met 6,0 Ah accu en duo snellader

2056,98Vergelijk prijzen
Laagste prijs inclusief verzending
Meest gekozen
Mastertools.nl
Shopscore(14k+)
2056,98
2733,39
Gratis1 - 3 weken
Snelste levering
Toolmax.nl
Shopscore(1k+)
2066,44
Gratis2 - 5 werkdagen

Specificaties

EAN8720023178846
OptiesSnoerloos
MerkMakita

Beschrijving

De Makita RoboCleaner 18V is een handige en efficiënte stofzuiger voor consumenten die op zoek zijn naar gemak en kwaliteit. Met de meegeleverde 6,0 Ah accu en duo snellader ben je altijd verzekerd van voldoende kracht en snel opladen.

Deze RoboCleaner is speciaal ontworpen om het stofzuigen van je huis eenvoudiger te maken. Met zijn compacte formaat en wendbaarheid kan hij moeiteloos door elke ruimte navigeren, zelfs onder meubels en langs randen. Zo hoef je zelf niet meer te bukken of te tillen.

De 18V accu zorgt voor een krachtige zuigkracht en een lange gebruiksduur. Je kunt de RoboCleaner dus zonder onderbrekingen gebruiken, zelfs in grotere huizen. En dankzij de duo snellader hoef je nooit lang te wachten tot de accu weer volledig is opgeladen.

Deze stofzuiger is niet alleen handig, maar ook slim. Hij beschikt over verschillende sensoren die ervoor zorgen dat hij obstakels kan detecteren en vermijden. Zo voorkomt hij botsingen en valpartijen. Daarnaast heeft hij een handige timerfunctie, zodat je hem kunt instellen om op bepaalde tijden automatisch te starten.

Met de Makita RoboCleaner 18V met 6,0 Ah accu en duo snellader haal je een betrouwbare en gebruiksvriendelijke stofzuiger in huis. Hij maakt het stofzuigen niet alleen makkelijker, maar ook leuker. Geniet van een schoon huis zonder gedoe!