Hyundai Bouwstofzuiger 100L - Alleszuiger met HEPA-filter
Hyundai Bouwstofzuiger 100L - Alleszuiger met HEPA-filter

Hyundai Bouwstofzuiger 100L - Alleszuiger met HEPA-filter

299,99Vergelijk prijzen
Laagste prijs inclusief verzending
Snelste levering
bol.com
Shopscore(0)
299,99
Gratis2 werkdagen
Toolmax.nl
Shopscore(1k+)
391,60
Gratis2 - 5 werkdagen

Specificaties

EAN8718502577099
MerkHyundai
OptiesHEPA-filter
KleurBlauw
MultifunctioneelNat en droog zuigen
Maximaal vermogen2000 Watt

Beschrijving

De Hyundai Bouwstofzuiger 100L is een krachtige alleszuiger die speciaal is ontworpen voor bouw- en kluswerkzaamheden. Met een inhoud van 100 liter biedt deze stofzuiger voldoende capaciteit om grote hoeveelheden stof, vuil en bouwafval op te zuigen.

Wat deze bouwstofzuiger onderscheidt, is het HEPA-filter. Dit filter zorgt ervoor dat zelfs de kleinste stofdeeltjes worden opgevangen, waardoor de lucht die de stofzuiger uitblaast schoon en gezond is. Dit is vooral belangrijk in een bouwomgeving waar vaak veel stof en fijnstof aanwezig is.

De Hyundai Bouwstofzuiger 100L is uitgerust met een sterke motor die zorgt voor een hoge zuigkracht. Hierdoor kunt u moeiteloos zwaarder vuil en grotere stukken bouwafval opzuigen. Dankzij de handige wielen en het robuuste ontwerp is deze stofzuiger ook gemakkelijk te verplaatsen op de bouwplaats.

Naast zijn kracht en capaciteit is deze alleszuiger ook voorzien van handige functies. Zo heeft hij een handmatige filterreiniging, waardoor u de levensduur van het filter verlengt en de zuigkracht behoudt. Daarnaast is de stofzuiger voorzien van een handige opbergmogelijkheid voor accessoires, zodat u altijd alles bij de hand heeft.

  • Krachtige bouwstofzuiger met een inhoud van 100 liter
  • HEPA-filter voor schone en gezonde lucht
  • Sterke motor voor hoge zuigkracht
  • Gemakkelijk te verplaatsen op de bouwplaats
  • Handmatige filterreiniging voor behoud van zuigkracht
  • Handige opbergmogelijkheid voor accessoires

Met de Hyundai Bouwstofzuiger 100L haalt u een betrouwbare en krachtige alleszuiger in huis die speciaal is ontworpen voor bouw- en kluswerkzaamheden. Met zijn grote capaciteit, HEPA-filter en handige functies is deze stofzuiger een waardevolle toevoeging aan uw gereedschapscollectie.