Beko DA8012GA - Luchtafvoerdroger
Beko DA8012GA - Luchtafvoerdroger

Beko DA8012GA - Luchtafvoerdroger

359,-Vergelijk prijzen
bol.com
Shopscore(0)
359,-
Gratis1 dag

Specificaties

EAN8690842265136
MerkBeko
TypeLuchtafvoerdrogers
Max. vulgewicht (kg)8 kg
KleurWit
ConditieNieuw

Beschrijving

De Beko DA8012GA Luchtafvoerdroger is een wasdroger met een vulinhoud van wel 8kg wasgoed. Hiermee kun je dus aardig wat wasgoed in een keer drogen. De Beko DA8012GA wasdroger beschikt over Optimale droognauwkeurigheid. Hij meet de vochtigheidsgraad van uw wasgoed tot op de dichtstbijzijnde graad. Als gevolg hiervan wordt uw wasdroger automatisch uitgeschakeld zodra het textiel de droogte van de gekozen instelling heeft bereikt. De Aquawave trommel zorgt voor bescherming van uw wasgoed. Sensor gestuurd, Startuitstel tot 9 uur. Aanduiding programmaverloop. Waarschuwing voor het reinigen van de filter. Antikreukfase gedurende 60 min. na het einde van de cyclus.

Voordelen
  • AquaWave®-technologie
  • 15 programma's
  • Startuitstel
Nadelen
  • De draairichting van de deur is niet verwisselbaar

AquaWave®

Het drogen van je kleding kan je kleding beschadigen. Gelukkig is dit niet het geval bij de Beko DA8012GA luchtafvoerdroger. Deze beschikt namelijk over het het AquaWave®-systeem. De deur is van gebogen glas en de de speciaal ontworpen peddels die het wasgoed in de trommel zorgen ervoor dat de trommel een golvende beweging maakt. Hierdoor wordt je kleding beter en voorzichtiger behandeld. Naast dat hij zuiniger met je kleding omgaat, droogt je kleding dankzij dit systeem ook beter.

Veilig

Veiligheid is belangrijk, daarom is deze wasdroger uitgerust met een kinderslot, waterniveau indicator, waarschuwing voor het reinigen van het filter en een waarschuwing voor legen van het reservoir van de condensor.


Verschillende programma's

De Beko is uitgerust met 15 programma's, namelijk:
- Daily express
- Delicaat
- Hygiene+
- Mix
- Outdoor/Sport
- Jeans
- GentleCare/Hemden
- Strijkdroog (katoen)
- Eco (katoen)
- Kastdroog (katoen)
- Extra droog (katoen)
- Strijkdroog (synthetisch)
- Kastdroog (synthetisch)
- Timer

Reviews

(25)