Whirlpool condensdroger FFT CM11 8XB BE
Whirlpool condensdroger FFT CM11 8XB BE

Whirlpool condensdroger FFT CM11 8XB BE

524,-Vergelijk prijzen
Snelste levering
bol.com
Shopscore(0)
524,-
Gratis1 dag
Mediamarkt.be
Shopscore(4k+)
524,-
Gratis1 - 2 dagen
Krefel.be
Shopscore(0)
579,-
Gratis1 - 2 dagen

Specificaties

EAN8003437624742
MerkWhirlpool
Max. vulgewicht (kg)8 kg
KleurWit
ConditieNieuw

Beschrijving

Deze Whirlpool vrijstaande droger heeft een royale trommelcapaciteit van 8 kg. Met de exclusieve 6th SENSE technologie wordt constant de vochtigheidsgraad in de trommel bewaakt, waardoor je kleding beschermd wordt en je ideale droogresultaten krijgt. De condensatietechnologie zorgt voor betere, energie-efficiënte resultaten in vergelijking met standaard geventileerde droogautomaten.

Met de FreshCare+ droger hoef je je geen zorgen te maken over het direct uitladen van je kleding zodra de cyclus is beëindigd. Jouw kleding blijft namelijk fris tot 6 uur na het einde van de cyclus. Hierdoor kun je de machine uitladen op het moment dat het jou het beste uitkomt.

Met FreshCare+ geniet je van absolute zorg voor jouw kleding, zelfs na het einde van de droogcyclus. Je kunt op elk moment tijdens de cyclus de FreshCare+ optie activeren. Dankzij intelligente temperatuurcontrole en zachte trommelbewegingen blijft je kleding fris ruiken, alsof het net gedroogd is.

Deze Whirlpooldroger is zeer stil en levert de beste resultaten met een zeer laag geluidsniveau. De 6th Sense Technologie detecteert automatisch de hoeveelheid wasgoed en kiest de juiste tijd voor het droogprogramma, waardoor tijd en energieverbruik worden geoptimaliseerd.

Het innovatieve FreshCare+ systeem remt de verspreiding van slechte geuren tot 6 uur na het einde van het drogen. Het Easy Cleaning filter kan eenvoudig worden verwijderd en schoongemaakt in slechts drie simpele stappen.

Met een capaciteit van 8 kg biedt deze Whirlpooldroger alle ruimte die je nodig hebt voor het drogen van je wasgoed. Het XXL programma zorgt voor extra veel ruimte, zelfs voor grote ladingen. Deze droger valt in energieklasse B, wat betekent dat het energie-efficiënt is.

Speciale programma's zoals Jeans, Zijde en Sportkleding zorgen ervoor dat je kleding op de juiste manier wordt gedroogd. Het aanpasbare droogniveau en de SoftMove-technologie zorgen voor een betere distributie van kleding en een perfect droogresultaat. Met de startuitstel functie kun je het droogprogramma uitstellen tot het moment dat jou het beste uitkomt.

Reviews

(8)