AEG Droogkast TR88A32B
AEG Droogkast TR88A32B

AEG Droogkast TR88A32B

799,-Vergelijk prijzen
bol.com
Shopscore(0)
799,-
Gratis2 werkdagen

Specificaties

EAN7332543841424
MerkAEG
KleurWit

Beschrijving

De AbsoluteCare® droogkast is de ideale oplossing voor het veilig drogen van je fijne was. Dankzij de SensiDry®-technologie met warmtepompsysteem wordt je kleding gedroogd op slechts de helft van de temperatuur, wat zorgt voor optimale bescherming.

Met het MixDry-programma kun je gemengde ladingen gelijkmatig drogen, terwijl de geavanceerde vochtigheidssensoren van PreciseDry de tijd en het energieverbruik aanpassen aan de lading. Zo bespaar je energie en blijft je kleding langer mooi.

Het Hygiene programma verwijdert bacteriën en virussen tijdens het drogen, waardoor je kleding niet alleen droog, maar ook hygiënisch schoon wordt. Daarnaast zorgt de warmtepomptechnologie voor een ongekende energie-efficiëntie, waardoor je kosten bespaart op je energierekening.

De AbsoluteCare® droogkast is betaalbaar met ecocheques bij de handelaars die dit betaalmiddel accepteren. Bovendien is hij Woolmark Blue gecertificeerd, wat betekent dat hij veilig is voor het drogen van delicate wol.

  • Inverter motor voor een stille werking
  • Indicaties voor Filter, Reservoir en Condensor
  • Uitgestelde start voor het plannen van je droogcyclus
  • Alternerende trommelbeweging voor gelijkmatig drogen
  • Extra tijdgestuurde droogprogramma's voor speciale behoeften
  • AutoOff met Zero Stand-by om energie te besparen
  • Deurscharnieren: rechts, omkeerbaar voor flexibiliteit

De droogprogramma's van de AbsoluteCare® droogkast omvatten onder andere Beddengoed, XL Katoen, ECO Katoen, Fijne was, Hygiene, MixDry, Outdoor, Zijde, Synthetica en Wol. Het waterreservoir met een capaciteit van 5.32 liter bevindt zich linksboven in het bedieningspaneel.

Met de sensor detecteert de droogkast wanneer de gewenste droogtegraad is bereikt, zodat je kleding nooit te lang wordt gedroogd. De capaciteit van de droogkast is 8,0 kg, en dankzij de 4 verstelbare voetjes kun je hem eenvoudig op de gewenste hoogte plaatsen. Bovendien is de droogkast milieuvriendelijk dankzij het gebruik van een koelmiddel met een lage impact op het milieu.