AEG T6DBG82W - Condensdroger
AEG T6DBG82W - Condensdroger

AEG T6DBG82W - Condensdroger

539,99Vergelijk prijzen
Laagste prijs inclusief verzending
bol.com
Shopscore(0)
539,99
Gratis3 werkdagen
Krefel.be
Shopscore(0)
629,-
Gratis1 - 2 dagen
AEG.be
Shopscore(0)
629,99
GratisLevertijd: Op voorraad

Specificaties

EAN7332543490202
MerkAEG
KleurWit

Beschrijving

Deze condensatiedroogkast met ProSense™-technologie is voorzien van geavanceerde vochtigheids- en temperatuursensoren, gestuurd door intelligente software. Hierdoor past de droogtijd en het energieverbruik zich automatisch aan. De condensatiedroogkast heeft een gesloten luchtcircuit en heeft alleen een stopcontact nodig. De vochtige lucht wordt gekoeld, waardoor het condensatiewater vrijkomt en opgeslagen wordt in het waterreservoir of weggepompt wordt.

Het grote display en het ÖKOFlow-systeem zorgen voor een laag energieverbruik en eenvoudig onderhoud. Met een capaciteit van 8.0 kg biedt deze droogkast voldoende ruimte voor al uw wasgoed. Het paneel is voorzien van tekst in zowel het Nederlands als het Frans.

  • Katoenprogramma's: Cupboard dry plus, Extra droog, Strijkdroog
  • Synthetische programma's: Kastdroog, Extra droog, Strijkdroog

Daarnaast heeft deze droogkast handige functies zoals uitgestelde start, optie delicaat en alternerende trommelbeweging. De droogkast beschikt over een sensor die de gewenste droogtegraad detecteert en stopt met drogen wanneer deze bereikt is. De elektronica meet de vochtigheid in de weefsels en stopt met drogen wanneer de resterende vochtigheid overeenkomt met de gevraagde vochtigheid.

Met extra tijdgestuurde droogprogramma's en indicaties voor de status van de droogcyclus, condensor, filter en reservoir, heeft u volledige controle over het droogproces. Het waterreservoir bevindt zich linksboven in het bedieningspaneel en heeft een capaciteit van 5.28 liter. De droogkast staat stevig op 4 verstelbare voetjes.

Kleding die aan te veel warmte en beweging wordt blootgesteld zal niet mooi blijven. Onze drogers met ProSense®-technologie stellen de cycli nauwkeurig af om ervoor te zorgen dat het niet langer duurt dan nodig en er niet overmatig wordt gedroogd. Zo wordt uw kleding elke cyclus weer efficiënt gedroogd, constant gecontroleerd en goed verzorgd.

Bespaar elke dag tijd en energie met onze droogkasten die beschikken over ProSense®-technologie. De geavanceerde vochtigheids- en temperatuursensoren passen de droogtijd en het energieverbruik aan aan de omvang van de lading. Of u nu de was van een hele week of van één dag droogt, het bespaart tijd en energie terwijl uw favoriete kleding zorgvuldig wordt beschermd.

Alle droogkasten van AEG zijn voorzien van een zachte ProTex-trommel die speciaal is ontworpen om uw kleding te beschermen. De efficiënte luchtstroom en extra ruimte voorkomen dat kleding in de knoop raakt en kreukt. Daarnaast heeft deze droogkast een omkeerbare deur, zodat u de perfecte positie kunt kiezen.

Onze droogkasten draaien op een manier die uw kleding beschermt. De speciale, zachte ProTex-trommel kan in beide richtingen draaien, waardoor kleding gelijkmatig gedroogd wordt en minder kreukt. Met de functie 'Startuitstel' kunt u drogen wanneer het u uitkomt door de starttijd van uw droogbeurt in te stellen.