Dreame D10s Pro Robotstofzuiger-Dweilfunctie
Dreame D10s Pro Robotstofzuiger-Dweilfunctie

Dreame D10s Pro Robotstofzuiger-Dweilfunctie

346,-Vergelijk prijzen
Laagste prijs inclusief verzending
Meest gekozen
Amazon.com.be
Shopscore(60)
346,-
Gratis1 - 3 werkdagen
bol.com
Shopscore(0)
429,-
Gratis2 werkdagen
Productpine.com
Shopscore(0)
464,20
Gratis4 dagen
Stradava.eu
Shopscore(15)
474,60
Gratis3 - 8 werkdagen

Specificaties

EAN6973734681644
MerkDreame
OptiesMet dweilfunctie
KleurZwart

Beschrijving

De Dreame D10s Pro Robotstofzuiger met dweilfunctie is de perfecte oplossing voor een moeiteloos schone vloer. Deze geavanceerde robotstofzuiger combineert krachtige zuigkracht met slimme navigatie, waardoor hij efficiënt en grondig reinigt.

Met de dweilfunctie van de Dreame D10s Pro kunt u niet alleen stof en vuil opzuigen, maar ook hardnekkige vlekken en vuil op de vloer verwijderen. De robotstofzuiger is uitgerust met een watertank en een microvezeldoek, waardoor hij de vloer kan dweilen terwijl hij stofzuigt.

De Dreame D10s Pro is voorzien van geavanceerde sensoren die obstakels detecteren en vermijden, zodat hij moeiteloos door uw huis kan navigeren. Hij kan zelfs trappen en andere hoogteverschillen herkennen, waardoor hij veilig en betrouwbaar is in gebruik.

Met de handige app kunt u de Dreame D10s Pro eenvoudig bedienen en instellen. U kunt een schoonmaakschema instellen, de reinigingsmodus aanpassen en de voortgang van de robotstofzuiger volgen. Daarnaast kunt u de robotstofzuiger ook bedienen met spraakopdrachten via Google Assistant of Amazon Alexa.

  • Krachtige robotstofzuiger met dweilfunctie
  • Efficiënte en grondige reiniging
  • Watertank en microvezeldoek voor dweilen
  • Geavanceerde sensoren voor veilige navigatie
  • Handige app en spraakbediening

Met de Dreame D10s Pro Robotstofzuiger met dweilfunctie kunt u genieten van een schoon en fris huis, zonder dat u er zelf iets voor hoeft te doen. Laat de robotstofzuiger het werk voor u doen terwijl u ontspant of andere dingen kunt doen. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak van een robotstofzuiger!