Dreame DreameBot L10s Ultra - Robot stofzuiger - Wit
Dreame DreameBot L10s Ultra - Robot stofzuiger - Wit

Dreame DreameBot L10s Ultra - Robot stofzuiger - Wit

480,26Vergelijk prijzen
Laagste prijs inclusief verzending
bol.com
Shopscore(0)
Tweedehands
480,26
Gratis2 werkdagen
Snelste levering
Mediamarkt.be
Shopscore(4k+)
579,-
GratisVandaag voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!
Tradeinn.com
Shopscore(0)
1338,99
€31,992 - 5 werkdagen

Specificaties

EAN6973734681477
MerkDreame
OptiesMet dweilfunctie
KleurWit

Beschrijving

De Dreame L10s Ultra is een geavanceerde robotstofzuiger die ultramoderne reinigingstechnologie combineert met automatisch legen en mopreiniging. Met deze functies levert de L10s Ultra indrukwekkende en betrouwbare schoonmaakprestaties. Automatiseer je dagelijkse schoonmaakroutine en kom thuis in een schoon en fris ruikend huis. Bespaar tijd en geniet van je leefomgeving.

De L10s Ultra beschikt over volautomatische stofopvang, mopreiniging en watertank bijvullen. Daarnaast kan hij schoonmaakmiddel toevoegen en snel de paden in kaart brengen en plannen. Dit maakt het schoonmaken van je huis moeiteloos en efficiënt. Dankzij de AI-gestuurde navigatie wordt je hele huis grondig schoongemaakt zonder verdwalen of vastlopen.

De geavanceerde AI-navigatie maakt gebruik van een RGB-camera en getextureerd 3D-licht om zich snel aan te passen aan je huis en automatisch de beste route te bepalen op basis van obstakels, vloeren en kamers. Met een snelle 3D-kaart van je huis kan de L10s Ultra nog sneller schoonmaken.

Met een krachtige zuigkracht van 5.300 Pa*, automatische tapijtdetectie, zuigkrachtverhoging en een robuuste rubberen borstel verwijdert de L10s Ultra betrouwbaar hardnekkig vuil van matten, tapijten en harde vloeren. Het automatische ledigingssysteem zorgt voor een snelle en stille lediging zonder verstopping.

De twee moppen draaien onder druk met 180 toeren per minuut voor een grondige reiniging. De automatische water- en reinigingsmiddeltoevoer zorgt ervoor dat je vloeren glanzen. Pas de schoonmaak aan je huis en schema aan via de app en geniet van een nog betere automatische reiniging met aanpasbare waterhoeveelheid en zuigkracht.

Maak je leven gemakkelijker met de Dreame L10s Ultra robotstofzuiger en geniet van een schoon en fris huis zonder gedoe.