Ecovacs DEEBOT N8 Robotstofzuiger
Ecovacs DEEBOT N8 Robotstofzuiger

Ecovacs DEEBOT N8 Robotstofzuiger

288,-Vergelijk prijzen
Snelste levering
bol.com
Shopscore(0)
288,-
Gratis1 dag
Amazon.com.be
Shopscore(60)
288,-
Gratis1 - 3 werkdagen
Stradava.eu
Shopscore(15)
343,10
Gratis3 - 8 werkdagen
Krefel.be
Shopscore(0)
349,-
Gratis1 - 2 dagen

Specificaties

EAN6943757614486
MerkEcovacs
KleurWit

Beschrijving

De Ecovacs DEEBOT N8 Robotstofzuiger is een geavanceerde en efficiënte stofzuiger die jouw vloeren moeiteloos schoonmaakt. Met zijn slimme navigatiesysteem en krachtige zuigkracht zorgt deze robotstofzuiger voor een grondige reiniging van zowel harde vloeren als tapijten.

De DEEBOT N8 is uitgerust met een innovatieve TrueDetect 3D-technologie, waardoor hij obstakels en valpartijen kan vermijden. Hierdoor kan hij veilig en probleemloos door jouw huis navigeren. Daarnaast beschikt deze robotstofzuiger over een automatische vuilherkenning, waardoor hij extra aandacht besteedt aan vuile plekken en deze grondig reinigt.

Met de Ecovacs Home app kun je de DEEBOT N8 eenvoudig bedienen en plannen. Je kunt hem vanaf elke locatie starten, stoppen of pauzeren. Daarnaast kun je specifieke zones instellen die de robotstofzuiger moet vermijden of juist extra moet reinigen. Met de krachtige batterij kan de DEEBOT N8 tot wel 110 minuten continu stofzuigen, voordat hij automatisch terugkeert naar het oplaadstation.

  • Geavanceerde robotstofzuiger voor grondige reiniging van harde vloeren en tapijten
  • TrueDetect 3D-technologie voor het vermijden van obstakels en valpartijen
  • Automatische vuilherkenning voor extra aandacht aan vuile plekken
  • Eenvoudige bediening en planning via de Ecovacs Home app
  • Krachtige batterij met een gebruiksduur van maximaal 110 minuten

Met de Ecovacs DEEBOT N8 Robotstofzuiger haal je een betrouwbare en efficiënte schoonmaakhulp in huis. Laat de robot het werk doen, terwijl jij geniet van een schone en stofvrije vloer.