Ecovacs Deebot Ozmo T8 AIVI - Robot stofzuiger - Zwart
Ecovacs Deebot Ozmo T8 AIVI - Robot stofzuiger - Zwart

Ecovacs Deebot Ozmo T8 AIVI - Robot stofzuiger - Zwart

406,69Vergelijk prijzen
Laagste prijs inclusief verzending
bol.com
Shopscore(0)
Tweedehands
406,69
Gratis5 werkdagen
Snelste levering
Amazon.com.be
Shopscore(60)
644,34
Gratis1 - 3 werkdagen

Specificaties

EAN6943757614004
MerkEcovacs
KleurZwart
OptiesMet dweilfunctie

Beschrijving

De Deebot Ozmo T8 AIVI is een baanbrekende robotstofzuiger met geavanceerde kunstmatige intelligentie. Deze slimme helper is in staat om automatisch verschillende obstakels te herkennen en te ontwijken, waardoor hij efficiënt en probleemloos door je huis kan navigeren.

Een van de opvallende nieuwe functies van de Deebot Ozmo T8 AIVI is de on-demand live video stream. Hiermee kun je op elk moment live meekijken met de robot en zelfs interactie met hem hebben. Dit opent geheel nieuwe mogelijkheden voor het gebruiksgemak en de interactie met de robot.

De innovatieve TrueMapping-technologie van de Deebot Ozmo T8 AIVI maakt gebruik van een DToF-lasersensor om objecten op tweemaal zo grote afstand te detecteren en biedt een viermaal zo nauwkeurige objectherkenning in vergelijking met Deebots met conventionele lasernavigatie. Hierdoor kan de Deebot nog sneller je huis in kaart brengen en een efficiënt schoonmaakpad plannen, zelfs in complexere woonsituaties.

De Deebot Ozmo T8 AIVI biedt ook handige functies zoals het instellen van virtuele grenzen, tapijtdetectie, schoonmaakplannen voor individuele kamers en het in kaart brengen van meerdere vloeren. Hierdoor wordt het schoonmaken nog handiger en kun je de robot aanpassen aan jouw specifieke behoeften.

Daarnaast beschikt de Deebot Ozmo T8 AIVI over de krachtige Ozmo Pro dweiltechnologie van Ecovacs. Met deze geavanceerde dweilfunctie kan de robot niet alleen stofzuigen, maar ook dweilen voor een grondige reiniging van je vloeren.

  • Baanbrekende robotstofzuiger met geavanceerde kunstmatige intelligentie
  • Automatische herkenning en ontwijking van obstakels
  • On-demand live video stream voor interactie met de robot
  • TrueMapping-technologie met DToF-lasersensor voor nauwkeurige objectherkenning
  • Instellen van virtuele grenzen, tapijtdetectie en schoonmaakplannen voor individuele kamers
  • In kaart brengen van meerdere vloeren
  • Ozmo Pro dweiltechnologie voor grondige reiniging van vloeren