iRobot Roomba Combo® i8 - Robotstofzuiger met Dweilfunctie - Huisdieren - i8178
iRobot Roomba Combo® i8 - Robotstofzuiger met Dweilfunctie - Huisdieren - i8178

iRobot Roomba Combo® i8 - Robotstofzuiger met Dweilfunctie - Huisdieren - i8178

430,99Vergelijk prijzen
bol.com
Shopscore(0)
430,99
Gratis1 dag

Specificaties

EAN5060944994488
MerkIrobot
OptiesMet dweilfunctie
KleurRood

Beschrijving

De iRobot Roomba Combo® i8 is een geavanceerde robotstofzuiger met een handige dweilfunctie, speciaal ontworpen voor huishoudens met huisdieren. Met deze slimme robotstofzuiger hoef je nooit meer zelf te stofzuigen en dweilen, waardoor je meer tijd overhoudt voor andere dingen.

De iRobot Roomba Combo® i8 is uitgerust met de nieuwste technologieën om je vloeren grondig schoon te maken. Dankzij het intelligente navigatiesysteem kan de robotstofzuiger moeiteloos door je huis bewegen en alle hoeken en randen bereiken. Hij past zich automatisch aan verschillende vloertypen aan, zoals tapijt, tegels en houten vloeren.

Wat deze robotstofzuiger echt uniek maakt, is de dweilfunctie. Met een speciaal ontworpen waterreservoir en microvezeldoek kan de iRobot Roomba Combo® i8 niet alleen stof en vuil opzuigen, maar ook je vloeren grondig schoonmaken. Zo hoef je niet meer apart te stofzuigen en te dweilen, maar wordt alles in één keer gedaan.

De iRobot Roomba Combo® i8 is speciaal ontworpen voor huishoudens met huisdieren. Hij is uitgerust met een krachtige zuigkracht om haren en vuil van huisdieren effectief te verwijderen. Daarnaast heeft hij een speciaal filter om allergenen op te vangen, zodat de lucht in je huis schoon en fris blijft.

  • Geavanceerde robotstofzuiger met dweilfunctie
  • Geschikt voor verschillende vloertypen
  • Intelligent navigatiesysteem voor grondige reiniging
  • Speciaal ontworpen voor huishoudens met huisdieren
  • Verwijdert effectief haren en vuil van huisdieren
  • Houdt de lucht in je huis schoon en fris

Met de iRobot Roomba Combo® i8 hoef je nooit meer zelf te stofzuigen en dweilen. Deze geavanceerde robotstofzuiger maakt je vloeren grondig schoon en is speciaal ontworpen voor huishoudens met huisdieren. Profiteer van de nieuwste technologieën en bespaar tijd en moeite met de iRobot Roomba Combo® i8.

Reviews

(5)