iRobot Roomba j7+ - Robotstofzuiger met Objectdetectie en Automatische vuilafvoer
iRobot Roomba j7+ - Robotstofzuiger met Objectdetectie en Automatische vuilafvoer

iRobot Roomba j7+ - Robotstofzuiger met Objectdetectie en Automatische vuilafvoer

449,-Vergelijk prijzen
Laagste prijs inclusief verzending
Meest gekozen
Amazon.com.be
Shopscore(60)
449,-
Gratis1 - 3 werkdagen
bol.com
Shopscore(0)
635,-
Gratis2 werkdagen
Mediamarkt.be
Shopscore(4k+)
949,-
Gratis1 - 3 dagen

Specificaties

EAN5060629987248
MerkIrobot

Beschrijving

De iRobot Roomba j7+ is een geavanceerde robotstofzuiger die is uitgerust met objectdetectie en automatische vuilafvoer. Met deze slimme stofzuiger hoef je je nooit meer zorgen te maken over rondslingerend vuil in huis.

Dankzij de objectdetectie technologie kan de Roomba j7+ moeiteloos navigeren door je huis en obstakels vermijden. Hij herkent objecten zoals meubels en trappen en past zijn route hierop aan, zodat hij efficiënt en veilig kan stofzuigen.

Daarnaast beschikt de Roomba j7+ over een handige automatische vuilafvoer functie. Dit betekent dat de stofzuiger zelf zijn opvangbak leegt in een speciale basisstation. Hierdoor hoef je de opvangbak niet meer zelf te legen en kun je langer genieten van een schone vloer zonder onderbrekingen.

De iRobot Roomba j7+ is eenvoudig te bedienen via een app op je smartphone. Je kunt de stofzuiger op afstand starten, stoppen en programmeren. Ook kun je de schoonmaakgeschiedenis bekijken en meldingen ontvangen wanneer de opvangbak vol is of wanneer er een probleem is opgetreden.

Met de iRobot Roomba j7+ haal je een betrouwbare en slimme robotstofzuiger in huis die je veel tijd en moeite bespaart. Laat de stofzuiger het werk doen terwijl jij geniet van een schoon en opgeruimd huis.

  • Geavanceerde robotstofzuiger met objectdetectie
  • Automatische vuilafvoer voor extra gemak
  • Eenvoudig te bedienen via een app op je smartphone
  • Betrouwbare en efficiënte reiniging

Reviews

(110)