iRobot Roomba J7 - Robotstofzuiger met Objectdetectie en vermijding
iRobot Roomba J7 - Robotstofzuiger met Objectdetectie en vermijding

iRobot Roomba J7 - Robotstofzuiger met Objectdetectie en vermijding

349,-Vergelijk prijzen
Laagste prijs inclusief verzending
Meest gekozen
Amazon.com.be
Shopscore(60)
349,-
Gratis1 - 3 werkdagen
bol.com
Shopscore(0)
480,-
Gratis2 werkdagen
Mediamarkt.be
Shopscore(4k+)
699,-
Gratis1 - 3 dagen
Stradava.eu
Shopscore(15)
704,10
Gratis5 - 9 werkdagen

Specificaties

EAN5060629987200
MerkIrobot

Beschrijving

De iRobot Roomba J7 is een geavanceerde robotstofzuiger die is uitgerust met objectdetectie en vermijdingstechnologie. Met deze slimme functies kan de Roomba J7 moeiteloos door je huis navigeren en obstakels vermijden, zoals meubels, speelgoed en snoeren.

Deze robotstofzuiger is speciaal ontworpen om jouw leven gemakkelijker te maken. Dankzij de krachtige zuigkracht en de efficiënte borstels kan de Roomba J7 grondig en effectief vuil, stof en haren verwijderen van verschillende vloertypes, zoals tapijt, hout en tegels.

Met de iRobot Home app kun je de Roomba J7 eenvoudig bedienen en plannen. Je kunt aangepaste schoonmaakschema's maken, specifieke kamers selecteren en zelfs aangeven welke gebieden vermeden moeten worden. Zo kun je de robotstofzuiger aanpassen aan jouw specifieke behoeften en voorkeuren.

De Roomba J7 is ook compatibel met spraakassistenten zoals Google Assistant en Amazon Alexa. Hierdoor kun je de stofzuiger eenvoudig bedienen met je stem, zonder dat je je smartphone hoeft te gebruiken.

  • Geavanceerde objectdetectie en vermijdingstechnologie
  • Krachtige zuigkracht en efficiënte borstels
  • Geschikt voor verschillende vloertypes
  • Bediening en planning via de iRobot Home app
  • Compatibel met spraakassistenten

Met de iRobot Roomba J7 haal je een betrouwbare en slimme robotstofzuiger in huis die je helpt bij het schoonmaken van je vloeren. Geniet van een schoon en stofvrij huis, zonder dat je er zelf moeite voor hoeft te doen.

Reviews

(56)