Russell Hobbs Multicooker 2827 - Slowcooker Zwart
Russell Hobbs Multicooker 2827 - Slowcooker Zwart

Russell Hobbs Multicooker 2827 - Slowcooker Zwart

64,99Vergelijk prijzen
Snelste levering
bol.com
Shopscore(0)
64,99
Gratis1 dag
Amazon.com.be
Shopscore(60)
64,99
Gratis1 - 3 werkdagen

Specificaties

EAN5038061135022
MerkRussell Hobbs
KleurZwart

Beschrijving

je het bedieningspaneel eenvoudig loskoppelen om het schoon te maken. Geen gedoe meer met hete pannen en onhandige overgangen. De Good to Go Multicooker maakt het allemaal een stuk makkelijker. Met een inhoud van 6,5 liter is deze multicooker groot genoeg voor al je kookavonturen. Of je nu een groot gezin hebt of regelmatig etentjes organiseert, deze multicooker biedt genoeg ruimte. En met de 8 veelzijdige kookfuncties kun je eindeloos variëren. Van een simpele pasta tot een uitgebreide sous-vide maaltijd, alles is mogelijk. Een van de voordelen van de Good to Go Multicooker is dat je door de stoom- of sousvidefunctie te gebruiken meer smaak, vitamines en mineralen behoudt. Zo geniet je niet alleen van heerlijke gerechten, maar ook van een gezonde maaltijd. Het verwijderbare bedieningspaneel maakt het gebruik van de multicooker nog gemakkelijker. Je kunt je gerechten direct vanuit de pan op tafel zetten, zonder gedoe met hete pannen. En na het eten kun je het bedieningspaneel loskoppelen en eenvoudig schoonmaken. Kortom, de Good to Go Multicooker is de perfecte keukenhulp voor iedereen die graag gevarieerd en gezond wil eten. Met zijn veelzijdige kookfuncties en handige verwijderbare bedieningspaneel maakt hij koken een stuk makkelijker. Bestel nu en ontdek zelf het gemak van deze multicooker.

Wil jij elke avond iets anders eten, maar niet voor elk gerecht een ander apparaat in huis hoeven halen? Dan is de Good to Go Multicooker perfect voor jou. Of je nou gaat voor het stomen van een stuk vis met groenten, een makkelijke pasta-avond, een risottogerecht voor al je vrienden, of extra uitpakt met een gebraden kip. Het kan allemaal met de multicooker. Wist je dat je door de stoom- of sousvidefunctie te gebruiken veel meer smaak, vitamines en mineralen behoudt?

  • 8 Veelzijdige kookfuncties
  • Pasta, Rijst, Stomen, Slowcooken, Braden, Sous-vide, Koken, Warmhouden
  • Verwijderbaar bedieningspaneel

Met de Good To Go Multicooker loop je zo van de keuken naar de tafel. Dankzij het verwijderbare bedieningspaneel kun je je kokendhete maaltijden direct in de pan op tafel zetten. En na het eten, kan je het bedieningspaneel eenvoudig loskoppelen om het schoon te maken. Geen gedoe meer met hete pannen en onhandige overgangen. De Good to Go Multicooker maakt het allemaal een stuk makkelijker.

Met een inhoud van 6,5 liter is deze multicooker groot genoeg voor al je kookavonturen. Of je nu een groot gezin hebt of regelmatig etentjes organiseert, deze multicooker biedt genoeg ruimte. En met de 8 veelzijdige kookfuncties kun je eindeloos variëren. Van een simpele pasta tot een uitgebreide sous-vide maaltijd, alles is mogelijk.

Een van de voordelen van de Good to Go Multicooker is dat je door de stoom- of sousvidefunctie te gebruiken meer smaak, vitamines en mineralen behoudt. Zo geniet je niet alleen van heerlijke gerechten, maar ook van een gezonde maaltijd.

Het verwijderbare bedieningspaneel maakt het gebruik van de multicooker nog gemakkelijker. Je kunt je gerechten direct vanuit de pan op tafel zetten, zonder gedoe met hete pannen. En na het eten kun je het bedieningspaneel loskoppelen en eenvoudig schoonmaken.

Kortom, de Good to Go Multicooker is de perfecte keukenhulp voor iedereen die graag gevarieerd en gezond wil eten. Met zijn veelzijdige kookfuncties en handige verwijderbare bedieningspaneel maakt hij koken een stuk makkelijker. Bestel nu en ontdek zelf het gemak van deze multicooker.

Reviews

(184)