Numatic TEL-390S-11 Bouw Stofzuiger - Trade Line Hepa13
Numatic TEL-390S-11 Bouw Stofzuiger - Trade Line Hepa13

Numatic TEL-390S-11 Bouw Stofzuiger - Trade Line Hepa13

555,-Vergelijk prijzen
bol.com
Shopscore(0)
555,-
GratisOp werkdagen voor 22:30 besteld, morgen in huis

Specificaties

EAN5028965786994
KleurZwart
MerkNumatic
OptiesHEPA-filter
Type stofopvangMet stofzak

Beschrijving

De Numatic TEL-390S-11 Bouw Stofzuiger uit de Trade Line is een krachtige stofzuiger die speciaal is ontworpen voor gebruik in de bouwsector. Met zijn Hepa13-filter zorgt deze stofzuiger voor een optimale luchtkwaliteit tijdens het stofzuigen.

Deze bouw stofzuiger is uitgerust met een sterke motor en heeft een groot stofreservoir, waardoor hij geschikt is voor intensief gebruik. Dankzij de handige opbergmogelijkheden voor accessoires en het lange snoer van 10 meter, kunt u moeiteloos grote oppervlakken stofzuigen zonder onderbrekingen.

De Numatic TEL-390S-11 Bouw Stofzuiger is voorzien van een handige draagbeugel en grote wielen, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is op ruwe ondergronden. Daarnaast is deze stofzuiger voorzien van een handmatige filterreiniging, waardoor u altijd verzekerd bent van een optimale zuigkracht.

  • Krachtige bouw stofzuiger uit de Trade Line
  • Hepa13-filter voor optimale luchtkwaliteit
  • Sterke motor en groot stofreservoir
  • Handige opbergmogelijkheden voor accessoires
  • Lange snoer van 10 meter voor extra bereik
  • Draagbeugel en grote wielen voor gemakkelijk verplaatsen
  • Handmatige filterreiniging voor optimale zuigkracht

Met de Numatic TEL-390S-11 Bouw Stofzuiger haalt u een betrouwbare en krachtige stofzuiger in huis die speciaal is ontworpen voor gebruik in de bouwsector. Deze stofzuiger zorgt voor een optimale luchtkwaliteit en is geschikt voor intensief gebruik. Dankzij de handige opbergmogelijkheden en het lange snoer kunt u moeiteloos grote oppervlakken stofzuigen. De draagbeugel en grote wielen maken het verplaatsen van de stofzuiger gemakkelijk, zelfs op ruwe ondergronden. Kies voor de Numatic TEL-390S-11 Bouw Stofzuiger en ervaar het gemak en de kracht van deze professionele stofzuiger.