Dyson 360 Vis Nav - Robot stofzuiger - Blauw
Dyson 360 Vis Nav - Robot stofzuiger - Blauw

Dyson 360 Vis Nav - Robot stofzuiger - Blauw

1049,-Vergelijk prijzen
Meest gekozen
Mediamarkt.be
Shopscore(4k+)
1049,-
1279,-
GratisVandaag voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!
Coolblue.be
Shopscore(71k+)
1049,-
1279,-
GratisOp werkdagen voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis
bol.com
Shopscore(0)
1049,-
Gratis1 dag

Specificaties

EAN5025155047859
MerkDyson
OptiesExtra krachtig
KleurBlauw
MultifunctioneelAlleen (droog) zuigen
VoedingOplaadbaar

Beschrijving

Deze robotstofzuiger biedt een grote zuigkracht op alle vloertypen. Dankzij de extra brede borstelrol kan hij vuil opzuigen over de hele breedte, zonder dat er haar in vast komt te zitten. Het 360° camerasysteem zorgt ervoor dat de robotstofzuiger altijd weet waar hij is en waar hij nog moet schoonmaken, dankzij intelligente technologie. Bovendien leert en past hij zich aan je huis aan, door op te slaan waar hij al heeft schoongemaakt en zo geleidelijk een steeds nauwkeuriger beeld van je woonruimte op te bouwen.

Met de MyDysonTM app kun je schoonmaakbeurten plannen, statusrapporten controleren en software-updates ontvangen. Daarnaast detecteert de robotstofzuiger microscopisch kleine deeltjes die onzichtbaar zijn voor het blote oog en verhoogt automatisch de zuigkracht als dat nodig is, dankzij een piëzo-elektrische sensor die 15.000 keer per seconde controleert.

Het HEPA-filtersysteem van Dyson is zeer efficiënt en verwijdert stof, waarbij het 99,99% van de microscopische deeltjes zo klein als 0,1 micron vangt. Dit zijn deeltjes ter grootte van de huid van een huisdier of dieselroet. De robotstofzuiger is getest volgens internationale normen en heeft bewezen de hoogste meetnauwkeurigheid te bieden in de Auto-modus.

  • Volledig afgedicht HEPA-filtersysteem
  • Grote zuigkracht op alle vloertypen
  • 360° camerasysteem voor intelligente navigatie
  • Leert en past zich aan je huis aan
  • MyDysonTM app voor schoonmaakplanning en statusrapporten
  • Detecteert en verwijdert microscopisch kleine deeltjes

Deze robotstofzuiger is de ideale keuze voor een grondige en efficiënte reiniging van je huis. Met zijn geavanceerde functies en betrouwbare prestaties zorgt hij voor een schone en gezonde leefomgeving.