TP-Link Tapo RV30 Plus LiDAR-navigatie robotstofzuiger met dweilfunctie + slim automatisch leegstation
TP-Link Tapo RV30 Plus LiDAR-navigatie robotstofzuiger met dweilfunctie + slim automatisch leegstation

TP-Link Tapo RV30 Plus LiDAR-navigatie robotstofzuiger met dweilfunctie + slim automatisch leegstation

329,90Vergelijk prijzen
Laagste prijs inclusief verzending
Snelste levering
Amazon.com.be
Shopscore(60)
329,90
Gratis1 - 3 werkdagen
bol.com
Shopscore(0)
368,95
Gratis1 - 4 werkdagen
Mediamarkt.be
Shopscore(4k+)
499,99
Gratis1 - 4 dagen
Stradava.eu
Shopscore(15)
547,30
Gratis3 - 9 werkdagen

Specificaties

EAN4897098689783
OptiesMet dweilfunctie

Beschrijving

De Tapo RV30 Plus is een geavanceerde LiDAR-navigatie robotstofzuiger met dweilfunctie en slim automatisch leegstation. Met zijn hoge zuigkracht van 4200 Pa zorgt deze robotstofzuiger voor een diepe, krachtige reiniging. Het HEPA-filter filtert tot wel 99,9% van de allergenen, terwijl de zwevende zuigmond zelfs het stof tussen spleten kan opzuigen. Met een afneembare borstel en een verzegelde stofzak van 4 liter hoef je de stofbak pas na circa 70 dagen te legen.

Het verkorte luchtkanaal zorgt ervoor dat er geen stofresten achterblijven bij het legen van de bak. Het dockingstation is voorzien van een functie om hinderlijk lawaai te verminderen en kan worden ingesteld op de modus Niet storen. De Tapo RV30 Plus heeft een nauwkeurig dubbel navigatiesysteem met LiDAR en gyroscoop, waardoor hij een nauwkeurige kaart van je woning kan maken en aangepaste reiniging op basis van je routine mogelijk is.

Deze robotstofzuiger biedt ook verschillende instellingen voor elke ruimte, inclusief specifieke zonereiniging en geselecteerde ruimtereiniging. Met de dweilfunctie kan de RV30 Plus zwevend stof opzuigen en plakkerig vuil aanpakken. De krachtige batterij van 55000 mAh zorgt ervoor dat de robotstofzuiger tot 3 uur continu kan reinigen.

De Tapo RV30 Plus is uitgerust met obstakeldetectie, anti-botssysteem en anti-valbescherming, waardoor hij veilig en efficiënt kan navigeren. Je kunt de robotstofzuiger eenvoudig bedienen met spraakopdrachten via Amazon Alexa of de Google Assistant. Bovendien heeft de RV30 Plus een kinder- en huisdierenslot om onbedoeld starten te voorkomen.

Met de Tapo RV30 Plus haal je een geavanceerde en gebruiksvriendelijke robotstofzuiger in huis die zorgt voor een grondige reiniging van je vloeren.