ZACO A9sPro Robotstofzuiger met dweilfunctie - Zwart
ZACO A9sPro Robotstofzuiger met dweilfunctie - Zwart

ZACO A9sPro Robotstofzuiger met dweilfunctie - Zwart

227,06Vergelijk prijzen
Amazon.com.be
Shopscore(60)
227,06
Gratis1 - 3 werkdagen

Specificaties

EAN4260522140943
MerkZaco
OptiesMet dweilfunctie

Beschrijving

De ZACO A9sPro Robotstofzuiger met dweilfunctie in de kleur zwart is een handige en efficiënte hulp in het huishouden. Deze robotstofzuiger combineert stofzuigen en dweilen, waardoor je vloeren grondig gereinigd worden zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen.

Met de ZACO A9sPro hoef je niet meer zelf achter de stofzuiger aan te lopen. Deze slimme robotstofzuiger navigeert zelfstandig door je huis en reinigt alle oppervlakken, van harde vloeren tot tapijten. Dankzij de krachtige zuigkracht worden stof, haren en vuil moeiteloos opgezogen, terwijl de dweilfunctie zorgt voor een extra grondige reiniging.

Deze robotstofzuiger is voorzien van verschillende sensoren, waardoor hij obstakels kan detecteren en hier moeiteloos omheen kan navigeren. Ook is de ZACO A9sPro programmeerbaar, zodat je hem kunt instellen om op bepaalde tijden te stofzuigen en te dweilen. Zo kun je genieten van een schoon huis, zelfs als je niet thuis bent.

  • Robotstofzuiger met dweilfunctie
  • Kleur: zwart
  • Geschikt voor harde vloeren en tapijten
  • Krachtige zuigkracht voor het opzuigen van stof, haren en vuil
  • Programmeerbaar voor geautomatiseerde reiniging
  • Voorzien van sensoren voor obstakeldetectie

Met de ZACO A9sPro Robotstofzuiger met dweilfunctie wordt het schoonmaken van je huis een stuk gemakkelijker. Deze robotstofzuiger zorgt voor een grondige reiniging van je vloeren, zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen. Bestel hem nu en geniet van een schoon en fris huis!