Royal Catering Frituurpan - Friteuse - Frietpan - 2 x 16 L - Onderkast
Royal Catering Frituurpan - Friteuse - Frietpan - 2 x 16 L - Onderkast

Royal Catering Frituurpan - Friteuse - Frietpan - 2 x 16 L - Onderkast

739,-Vergelijk prijzen
Laagste prijs inclusief verzending
Snelste levering
Expondo.be/nl
Shopscore(0)
739,-
Gratis1 - 3 werkdagen
68 x 53 x 95
bol.com
Shopscore(0)
799,-
Gratis7 werkdagen

Specificaties

EAN4260223021237
MerkRoyal Catering
OptiesMet kraantje

Beschrijving

Elektrische friteuse - 2 x 16 liter - 400 V - onderkast

Met de RCKF-16DSH elektrische friteuse ben je in de beste positie om grote hoeveelheden frites te bereiden. Met een totale containerinhoud van 32 l en twee hoogspanningsaansluitingen met elk een vermogen van 6.000 W voorziet het apparaat uw gasten bij feestelijke evenementen in een congreshotel net zo betrouwbaar als bij sportevenementen met veel hongerige fans. Dankzij de elegante onderkast van roestvrij staal kan de dubbele friteuse ook vrijstaand worden gebruikt.

Product hoogtepunten

  • Vermogen: 2 x 6.000 W.
  • 2x16 l totaal / 2x10 l olie
  • 400 V hoge stroom
  • met aftapkraan
  • Temperatuur: 60-200 ° C

Twee krachtige en afneembare verwarmingselementen, elk met een vermogen van 6.000 W, evenals de nauwkeurige en efficiënte 400 V-voeding door 3-fase motoren maken het apparaat bijzonder krachtig. Zo bereikt de olie in de friteuse razendsnel de maximale temperatuur van 200 °C. Zodra een temperatuur van ca. 180 °C is bereikt, kunt u dankzij het vermogen en het tankvolume in slechts 4 tot 5 minuten grote hoeveelheden friet produceren. Hierdoor kunt u uw gasten na deze korte tijd al 50 tot 60 porties vers gebruinde frites aanbieden. De uiterst gevoelige thermostaat houdt de hitte van de oliepan op een constante temperatuur voor optimale kookresultaten.

De frituurmanden van de elektrische friteuse RCKF-16DSH hebben elk een afmeting van 25 x 23 x 12 cm en zijn voorzien van warmte-isolerende handgrepen. De fijnmazige manden kunnen aan een beugel aan de rand van het bassin worden gehangen om de olie af te tappen. Etensresten die door afkoeling uit de frituurmanden vallen of naar beneden zakken, verzamelen zich in de koude zone aan de onderkant en verbranden niet. De olie behoudt zo zijn natuurlijke smaak.