Container van 3.3 liter; 35-99 ° C (6 niveaus); Output: 550 W; Voor kaas en chocolade; Roestvrij staal; Wat hebben kaas en chocolade gemeen? Als ze opgewarmd zijn, worden ze allebei een heerlijke saus. Bij voorkeur in sausautomaat RCKW-1.0 van Koninklijke Catering, die u voor beide ingrediënten in een aantrekkelijk ontwerp kunt verfraaien. De grote sausautomaat verwarmt en handhaaft de temperatuur u voor een smakelijke kaassaus bij een nachotribune of voor een verleidende chocoladesaus bij een buffet wenst. Met een output van 550 W, bereikt de pompautomaat snel de gewenste temperatuur. De specerijautomaat is uitgerust met zes verschillende temperatuurniveaus tussen 35 en 99 °C die kunnen gemakshalve zijn plaatsen via een wijzerplaat voor verschillende consistentie en ingrediënten. Voor optimale hitteoverdracht, verwarmt de automaat eerste een waterbad dat dan de temperatuur aan de container met de saus overbrengt. Dit verzekert zelfs hittedistributie en heeft het voordeel om de