Royal Catering Suikerspinmachine - 62 cm - Roestvrij staal - gedempte trillingen
Royal Catering Suikerspinmachine - 62 cm - Roestvrij staal - gedempte trillingen

Royal Catering Suikerspinmachine - 62 cm - Roestvrij staal - gedempte trillingen

519,-Vergelijk prijzen
bol.com
Shopscore(0)
519,-
Gratis8 werkdagen

Specificaties

EAN4250928646354
MerkRoyal Catering
TypeSuikerspinmachines
KleurGrijs

Beschrijving

Suikerspinmachine - 62 cm - Roestvrij staal - gedempte trillingen

De professionele suikerspinmachine RCZK-1500S-W van Royal Catering is ontworpen voor professioneel gebruik en heeft een hoge werkprestatie. Als perfecte gadget voor festivals van welke aard dan ook, is hij bijzonder flexibel en mobiel te gebruiken dankzij de meegeleverde wagen. Onze suikerspinmachine biedt u een breed scala aan variaties, waarmee u uw suikerspinnen kunt aanpassen aan de behoeften van uw klanten.

Product hoogtepunten

  • 4 kg suikerspin / uur
  • Diameter 62 cm
  • Roestvrij staal
  • 1.500 W
  • Stroomregeling

De suikerspinmachine werkt met een spanning van 230 V en een zeer efficiënt, 1500 wat sterk verwarmingselement. Dankzij de draaiknop kunt u de temperatuur van het apparaat heel gemakkelijk aanpassen. Twee verdere schakelaars regelen de temperatuur en de spinkop afzonderlijk. Om het productieproces in de gaten te houden, controleert de blauwe verlichte display alle instellingen en laat ze u onmiddellijk zien.

De pot, gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, is 62 cm in diameter en is bijzonder geschikt voor de snelle bereiding van grote hoeveelheden suikerspin. In een uur kunt u ongeveer 4 kg produceren en aan uw klanten aanbieden. Tijdens de productie kan de suikerspin worden opgerold op een stok en gevormd, of na de productie in plastic bakjes worden verpakt.