Siemens iQ300 WT45H203FG - Wasdroger - Condernsdroger - 8 kg A++ Wit
Siemens iQ300 WT45H203FG - Wasdroger - Condernsdroger - 8 kg A++ Wit

Siemens iQ300 WT45H203FG - Wasdroger - Condernsdroger - 8 kg A++ Wit

699,-Vergelijk prijzen
Laagste prijs inclusief verzending
Meest gekozen
bol.com
Shopscore(0)
699,-
Gratis3 werkdagen
Krefel.be
Shopscore(0)
889,-
Gratis1 - 2 dagen

Specificaties

EAN4242003917961
MerkSiemens
OptiesDisplay
KleurWit
ConditieNieuw

Beschrijving

Met onze droogmachine kunt u veilig en nauwkeurig uw wasgoed drogen. Dankzij slimme sensoren wordt uw kleding gelijkmatig en zacht gedroogd, zonder risico op oververhitting. De temperatuursensoren voorkomen dat uw kleding uitdroogt, terwijl de vochtsensoren de vochtigheid van het textiel meten. Hierdoor bespaart u energie en hoeft u minder tijd te besteden aan strijken.

Speciaal voor outdoorkleding hebben we een zacht droogprogramma ontwikkeld. Dit programma houdt rekening met de warmtegevoeligheid van gelijmde naden, membraancoatings en waterafstotende stoffen. De lage constante temperatuur en continue vochtigheidsmeting zorgen ervoor dat uw outdoortextiel perfect wordt gedroogd.

Heeft u haast? Maak dan gebruik van ons Super 40' droogprogramma. Hiermee kunt u kleine beladingen wasgoed van 1 kg drogen in slechts 40 minuten. De vochtigheidsgraad wordt tijdens het droogproces constant gemeten, waardoor dit programma ideaal is voor synthetische vezels, licht katoen of gemengde stoffen.

Ons softDry-trommelsysteem zorgt voor buitengewoon zacht drogen. De constante luchtstroom en temperatuur, samen met de golfvormige meenemers, zorgen voor een efficiënte en zachte behandeling van uw wasgoed. Het wasgoed glijdt als het ware op een luchtkussen door de trommel.