De bain-marie voor een breed scala aan perfect gepresenteerde warme gerechten
Bain Marie van Royal Catering is perfect om diverse gerechten voor langere tijd warm te houden. In de 4 Gastronormbakken kunnen alle onderdelen van een gerecht of meerdere gerechten zoals vlees, vis, groenten, rijst, aardappelen en saus op de gewenste temperatuur gehouden worden zonder aan te branden. De voedselverwarmer dekt optimaal de luxe cateringbehoeften en is geschikt voor gebruik in restaurants, hotels, kantines, buffetten, snackbars, cafetaria's of bejaardentehuizen en klinieken.
Product hoogtepunten
De bain-marie werkt volgens het convectieprincipe: een verwarmingselement verwarmt het water dat zich tussen het apparaat en de GN-bakken bevindt en geeft de warmte af aan de bakken. Dit betekent dat zelfs gevoelig voedsel niet alleen effectief kan worden verwarmd, maar ook langdurig warm kan worden gehouden zonder te verbranden.
De warmhoudcontainer overtuigt vooral door zijn grote vulvolume. In de 4 GN-bakken (GN 1/2) met deksel kan een grote hoeveelheid voedsel worden opgewarmd of tegelijkertijd warm gehouden. Dit betekent een enorme tijdwinst en is vooral voordelig bij de voorbereiding van grote evenementen of tijdens piekmomenten in restaurants, kantines en hotels. Daarnaast kunnen andere GN-bakmaten au bain-marie worden gebruikt en met elkaar worden gecombineerd.