Kärcher RCV 5 - Robot stofzuiger - Wit
Kärcher RCV 5 - Robot stofzuiger - Wit

Kärcher RCV 5 - Robot stofzuiger - Wit

413,49Vergelijk prijzen
Laagste prijs inclusief verzending
Snelste levering
Amazon.com.be
Shopscore(60)
413,49
Gratis1 - 3 werkdagen
bol.com
Shopscore(0)
474,95
Gratis7 werkdagen
Productpine.com
Shopscore(0)
537,40
Gratis4 werkdagen
Stradava.eu
Shopscore(15)
563,50
Gratis3 - 8 werkdagen

Specificaties

EAN4054278965734
MerkKarcher
Type stofzuigerBedrijfsstofzuigers
OptiesMet dweilfunctie
KleurWit

Beschrijving

De RCV 5 is een intelligente robotstofzuiger die zelfstandig harde vloeren en laagpolige tapijten reinigt. Met een geïntegreerde vuilcontainer, een roterende borstel, een zijborstel en een ventilator wordt droog vuil efficiënt verwijderd. De ultrasone sensor detecteert tapijten en schakelt automatisch de Auto Boost-functie in voor maximale zuigkracht.

Naast stofzuigen kan de RCV 5 ook nat reinigen. In de dweilmodus vermijdt hij automatisch tapijten. Met behulp van de app kan de RCV 5 een verkennende tour maken en automatisch een plattegrond van de kamers genereren door de omgeving te scannen met LiDAR-technologie. Voor elke kamer kunnen individuele schoonmaakparameters worden ingesteld, zoals welke kamers gestofzuigd, gedweild of overgeslagen moeten worden.

Dankzij het dual-laser en camera systeem detecteert de topmodel RCV 5 ook platte obstakels zoals kabels, sokken of schoenen en vermijdt deze. Extra sensoren voorkomen dat het apparaat van de trap valt. Voor het starten van de reiniging kan de RCV 5 eenvoudig worden bediend via de app, met een vooraf ingesteld individueel programma of door op een knop op het apparaat te drukken.