Festool CTM 36 E AC-RENOFIX Bouwstofzuiger - Nat/Droog - 36L
Festool CTM 36 E AC-RENOFIX Bouwstofzuiger - Nat/Droog - 36L

Festool CTM 36 E AC-RENOFIX Bouwstofzuiger - Nat/Droog - 36L

1173,19Vergelijk prijzen
Laagste prijs inclusief verzending
Meest gekozen
Mastertools.nl
Shopscore(14k+)
1173,19
1403,76
Gratis1 - 3 weken
bol.com
Shopscore(0)
1188,59
Gratis1 - 4 werkdagen
Toolmax.nl
Shopscore(1k+)
1232,91
Gratis2 - 5 werkdagen

Specificaties

EAN4014549346099
MerkFestool
OptiesConnectie met smartphone

Beschrijving

De Festool CTM 36 E AC-RENOFIX Bouwstofzuiger is een krachtige en veelzijdige stofzuiger die zowel nat als droog vuil moeiteloos kan opzuigen. Met een capaciteit van 36 liter biedt deze stofzuiger voldoende ruimte om grote hoeveelheden stof en vuil op te vangen.

Deze bouwstofzuiger is speciaal ontworpen voor gebruik in de bouwsector en is uitgerust met een AC-RENOFIX functie. Dit betekent dat de stofzuiger automatisch inschakelt wanneer er bijvoorbeeld een elektrisch gereedschap wordt aangesloten. Zo kunt u efficiënt werken zonder telkens de stofzuiger handmatig te hoeven bedienen.

De Festool CTM 36 E AC-RENOFIX Bouwstofzuiger is voorzien van een krachtige motor die zorgt voor een hoge zuigkracht. Hierdoor kunt u moeiteloos stof, zaagsel, puin en andere vuildeeltjes verwijderen. Dankzij het innovatieve filtersysteem wordt het opgezogen vuil efficiënt gescheiden en opgevangen, waardoor de stofzuiger langdurig optimaal blijft presteren.

  • Capaciteit: 36 liter
  • Geschikt voor nat en droog vuil
  • AC-RENOFIX functie voor automatisch inschakelen
  • Krachtige motor voor hoge zuigkracht
  • Innovatief filtersysteem voor optimale prestaties

De Festool CTM 36 E AC-RENOFIX Bouwstofzuiger is een betrouwbare en duurzame keuze voor professionals in de bouwsector. Met zijn veelzijdigheid, krachtige zuigkracht en handige functies biedt deze stofzuiger een efficiënte oplossing voor het opruimen van stof en vuil op de werkplek.