Eziclean Aqua Xpert Animal S450 - Dweilrobot - Robotstofzuiger Met Dweilfunctie – Automatisch Leegmaken - Spraakbesturing - 150 min Autonomie - 120m²
Eziclean Aqua Xpert Animal S450 - Dweilrobot - Robotstofzuiger Met Dweilfunctie – Automatisch Leegmaken - Spraakbesturing - 150 min Autonomie - 120m²

Eziclean Aqua Xpert Animal S450 - Dweilrobot - Robotstofzuiger Met Dweilfunctie – Automatisch Leegmaken - Spraakbesturing - 150 min Autonomie - 120m²

358,43Vergelijk prijzen
bol.com
Shopscore(0)
358,43
Gratis9 werkdagen

Specificaties

EAN3760190148940
OptiesVoor hondenharen
KleurWit

Beschrijving

Heb jij last van honden- of kattenharen? Met de Aqua Xpert Animal S450 robotstofzuiger met dweilfunctie hoef jij je hier geen zorgen meer over te maken. Laat jouw vloer stofzuigen en dweilen tegelijkertijd. Dit zorgt voor een optimale diepe reiniging van jouw huis. Het stofreservoir wordt automatisch geledigd. De navigatietechnologie brengt jouw interieur in kaart, waarbij je in real-time kan volgen welke ruimtes al schoongemaakt zijn. Bedien de robotstofzuiger via spraakbesturing, zodat je zelfs niet meer hoeft te stoppen met jouw activiteiten.

Voordelen van de robotstofzuiger met dweilfunctie

  • Automatische lediging
  • Spraakbesturing via Google Home en Alexa
  • Dweilen en stofzuigen in 1
  • Kan onder lage meubels (7,6 cm)
  • Geschikt voor alle vloertypen
  • Eenvoudig bedienen via de Eziclean®-app
  • Automatische oplaadfunctie
  • Zeer stil (55 db)
  • 16 val- en botssensoren
  • Volledig interieur in kaart d.m.v. navigatietechnologie

Automatisch legen
Het dagelijks ledigen van het stofreservoir is verleden tijd! Jij bent vanaf nu voor enkele weken gerust.

De robotstofzuiger is uitgerust met een innovatief oplaadstation. Naast het automatisch opladen van het apparaat, gaat hij zichzelf automatisch ledigen in het oplaadstation dat uitgerust is met een ingebouwd stofreservoir! Stel zelf de frequentie van het automatisch ledigen in of laat het apparaat zichzelf ledigen bij het opladen.

Dweilen en stofzuigen in één
Naast een robotstofzuiger haal je met de Aqua Xpert Animal S450 ook een dweilrobot in huis. Deze robot zal jouw huis volledig zelfstandig en grondig reinigen. Nadat hij stof, dierenharen en alledaags vuil heeft weggezogen, dweil hij vervolgens de vloer voor een optimaal blinkend resultaat.

De robotstofzuiger is uitgerust met een elektronische watertank van maar liefst 0,3L die de waterstroom automatisch regelt. Via de Eziclean®-app ben jij in de mogelijkheid om de waterstroom handmatig aan te passen. Zo zal het water in het apparaat pas stromen als het met de reinigingscyclus begonnen is.

Navigatietechnologie
De NAVIG+™ navigatietechnologie scant jouw interieur en maakt een nauwkeurige plattegrond van de kamers die hij schoonmaakt. De robotstofzuiger met dweilfunctie optimaliseert elke schoonmaakbeurt, ongeacht de obstakels die hij tegenkomt. Dit voorkomt dubbele passages op dezelfde plaats. Bij het tegenkomen van een obstakel, gaat hij er omheen en hervat zijn taak. Door deze vernieuwde navigatietechnologie hoeft u niet langer bang te zijn dat uw robotstofzuiger vast komt te zitten. Zodra het schoonmaken voltooid is, keert hij automatisch terug naar het oplaadstation via de snelste route.

Ontworpen voor huisdieren
Als eigenaar van huisdieren herken jij het wel: de vreselijke haren die je maar niet uit je huis kan houden. Met de Aqua Xpert Animal S450 geef je deze tijdrovende taak voorgoed uit handen. Deze innovatieve robotstofzuiger is uitgerust met de nieuwste generatie MAGNETIK™-technologiemotor, die voorzien is van een extreme zuigkracht (2,5 Kpa). Hiermee zuigt het moeiteloos dierenharen, fijnstof en andere microdeeltjes op. De nieuwe wrijvingsloze motortechnologie zorgt voor een drie keer langere levensduur dan andere robotstofzuigers op de markt. Zo kan jij langdurig genieten van een schoon huis met huisdieren.

Bediening van de robotstofzuiger
Stuur het apparaat zeer eenvoudig aan via de spraakbesturing die compatibel is met Google Home of Alexa.

De robotstofzuiger is eenvoudig aan te sturen via de Eziclean®-app. Zo kan je de robotstofzuiger op voorhand programmeren, maar ook aansturen vanop afstand op elk gewenst moment. Via de app kan je het apparaat eenvoudig programmeren, batterijpercentage raadplegen, een reinigingsmodus selecteren, de zuigkracht/waterstroom aanpassen en real-time volgen.

Geef meerdere leden toegang tot de Aqua Xpert Animal S450 robotstofzuiger met dweilfunctie waardoor het huis ten alle tijden proper zal zijn. Jouw kinderen zullen zeer gelukkig zijn met de komst van jullie nieuwe handige hulp!

Robotstofzuiger met oplaadstation
Samen met de robotstofzuiger wordt een handig oplaadstation meegeleverd. Bij een te laag batterij niveau zal de robotstofzuiger automatisch terugkeren naar het oplaadstation. Eenmaal de batterij weer voldoende opgeladen is keert hij terug naar de laatst schoongemaakte plaats om daar verder te gaan.

De robotstofzuiger is uitgerust met de nieuwste generatie Lithium-ion batterij, die ervoor zorgt dat je hele interieur in één keer schoongemaakt wordt. De krachtige batterij zorgt voor een lange batterijduur van maar liefst 150 minuten, dat goed is voor maar liefst 120m² in één keer te reinigen.

Extreem stil
Onze ingenieurs hebben bij het ontwerpen van de Aqua Xpert Animal S450 robotstofzuiger met dweilfunctie bijzondere aandacht geschonken aan het geluidsniveau. Met een geluidsniveau van 55dB is deze robotstofzuiger één van de stilste op de markt, dit in tegenstelling tot andere robotstofzuigers die vaak 75+dB halen. Geniet ongestoord van je favoriete Netflix serie!

Val- en obstakelsensoren
Door de 16 ingebouwde val- en obstakelsensoren , detecteert de robotstofzuiger trappen en andere obstakels. Hierdoor komt hij niet ten val en zal hij zich niet vastrijden. Zo hoef jij niet naar je robotstofzuiger om te kijken en kan jij toch genieten van een kraaknet huis.

Tot 99,97% minder bacteriën en parasieten
De combinatie van het HEPA 13-filtersysteem met de stalen voorfilter zorgt voor tot wel 99,97% minder bacteriën en parasieten in huis. Door het gebruik van de Eziclean HEPA 13-filter is deze robotstofzuiger met dweilfunctie perfect voor mensen met astma en allergieën. Daarnaast is de HEPA 13-filter uitwas- en herbruikbaar.

Kies vandaag nog voor de Eziclean® Aqua Xpert Animal S450 robotstofzuiger met dweilfunctie als extra hulpje in het huishouden en profiteer snel van een kraaknet huis met meer vrije tijd!