Rowenta X-Plorer RR8585 - Robotstofzuiger met Automatisch Leegstation
Rowenta X-Plorer RR8585 - Robotstofzuiger met Automatisch Leegstation

Rowenta X-Plorer RR8585 - Robotstofzuiger met Automatisch Leegstation

299,99Vergelijk prijzen
Laagste prijs inclusief verzending
Amazon.com.be
Shopscore(60)
299,99
699,99
Gratis1 - 3 werkdagen
Snelste levering
bol.com
Shopscore(0)
379,-
Gratis1 dag
Rowenta.be
Shopscore(0)
369,-
Gratis1 - 3 werkdagen

Specificaties

EAN3221616043220
MerkRowenta
KleurZwart

Beschrijving

De Rowenta X-Plorer RR8585 is een geavanceerde robotstofzuiger die wordt geleverd met een handig automatisch leegstation. Met deze robotstofzuiger wordt het schoonmaken van je huis een fluitje van een cent.

De X-Plorer RR8585 is uitgerust met een krachtige motor en geavanceerde sensoren, waardoor hij moeiteloos door je huis navigeert en alle hoeken en randen grondig reinigt. Dankzij de slimme mapping-technologie kan de robotstofzuiger efficiënt de indeling van je huis in kaart brengen en zo de meest optimale schoonmaakroute bepalen.

Met het automatische leegstation hoef je je geen zorgen te maken over het legen van de stofbak. De robotstofzuiger keert automatisch terug naar het leegstation wanneer de stofbak vol is en leegt zichzelf. Zo kun je de stofzuiger lange tijd gebruiken zonder onderbrekingen.

De X-Plorer RR8585 is voorzien van verschillende handige functies, zoals een timer waarmee je kunt instellen wanneer de stofzuiger moet beginnen met schoonmaken. Daarnaast kun je de robotstofzuiger eenvoudig bedienen via een app op je smartphone.

Met de Rowenta X-Plorer RR8585 haal je een betrouwbare en efficiënte robotstofzuiger in huis die je veel tijd en moeite bespaart. Laat de robot het werk doen terwijl jij geniet van een schoon en stofvrij huis.

  • Krachtige robotstofzuiger met automatisch leegstation
  • Geavanceerde sensoren voor moeiteloze navigatie
  • Slimme mapping-technologie voor optimale schoonmaakroute
  • Timer en app-bediening voor extra gemak
  • Betrouwbaar en efficiënt