Rowenta X-plorer 75 RR7687 - Robotstofzuiger met dweilfunctie
Rowenta X-plorer 75 RR7687 - Robotstofzuiger met dweilfunctie

Rowenta X-plorer 75 RR7687 - Robotstofzuiger met dweilfunctie

319,-Vergelijk prijzen
Laagste prijs inclusief verzending
Amazon.com.be
Shopscore(60)
319,-
Gratis1 - 3 werkdagen
Snelste levering
bol.com
Shopscore(0)
349,-
Gratis1 dag

Specificaties

EAN3221616001114
MerkRowenta
KleurWit
OptiesGeschikt bij allergieën

Beschrijving

De Rowenta X-plorer 75 RR7687 is een geavanceerde robotstofzuiger met een handige dweilfunctie. Deze robotstofzuiger maakt het schoonmaken van je huis een stuk gemakkelijker en efficiënter.

Met de X-plorer 75 RR7687 hoef je niet langer zelf achter de stofzuiger aan te lopen. Deze slimme robotstofzuiger navigeert zelfstandig door je huis en reinigt grondig alle vloeroppervlakken, van harde vloeren tot tapijten.

Wat deze robotstofzuiger echt uniek maakt, is de dweilfunctie. Na het stofzuigen kan de X-plorer 75 RR7687 ook de vloer dweilen, waardoor je vloeren niet alleen stofvrij, maar ook schoon en fris zijn.

Deze robotstofzuiger is uitgerust met geavanceerde sensoren die obstakels detecteren en vermijden, zodat hij moeiteloos door je huis kan navigeren zonder ergens tegenaan te botsen. Daarnaast heeft hij een krachtige zuigkracht om al het vuil en stof op te nemen.

Met de handige app kun je de X-plorer 75 RR7687 eenvoudig bedienen en instellen. Je kunt bijvoorbeeld een schoonmaakschema instellen, zodat de robotstofzuiger automatisch aan het werk gaat op de door jou gewenste tijden.

  • Geavanceerde robotstofzuiger met dweilfunctie
  • Zelfstandige navigatie en grondige reiniging van alle vloeroppervlakken
  • Obstakeldetectie en vermijding voor moeiteloze navigatie
  • Krachtige zuigkracht voor een grondige reiniging
  • Handige app voor eenvoudige bediening en instellingen

Met de Rowenta X-plorer 75 RR7687 haal je een slimme en efficiënte hulp in huis voor het schoonmaken van je vloeren. Laat de robotstofzuiger het werk doen, terwijl jij geniet van een schoon en fris huis.