Marjolein Bastin Graceful - Multi
Marjolein Bastin Graceful - Multi

Marjolein Bastin Graceful - Multi

59,90Vergelijk prijzen
Laagste prijs inclusief verzending
Snelste levering
bol.com
Shopscore(0)
59,90
Gratis2 werkdagen
Bedshop.nl
Shopscore(4)
59,95
79,95
Gratis3 - 5 werkdagen
Etrias.nl
Shopscore(2k+)
79,95
Gratis3 - 5 werkdagen
Beddengoed.com
Shopscore(1k+)
79,95
€6,952 - 5 werkdagen
Slaaptextiel.nl
Shopscore(1k+)
79,95
€6,952 - 5 werkdagen

Specificaties

EAN8719931694890
MerkMarjolein Bastin
KleurWit
MateriaalStof
StijlLandelijk

Beschrijving

  • 100% katoen, 144TC
  • Dit product is geproduceerd door Bedding House, exclusief voor Marjolein Bastin. Door katoenproducten te kiezen van ons, steunt u onze investering in de missie van Better Cotton. Dit product is ingekocht via een mass balance systeem en bevat daardoor mogelijk geen Better Cotton. Zie bettercotton.org/learnmore.
  • Print met handgetekende bloemen, takjes en bessen.
  • Geïnspireerd op de sfeervolle en landelijke tekeningen van Marjolein Bastin.
  • De totale lengte van het overtrek is 240 cm. Het dekbedovertrek heeft een instopstrook over de gehele breedte aan beide zijden.
  • Wassen tot 60 graden, geschikt voor de droger, kan gestreken worden
Graceful is een romantisch dekbedovertrek met in het midden een brede baan met diverse bloemen, takjes en bessen in combinatie met vogeltjes. Bovenaan het overtrek en op de kussenslopen zie je een dunnere baan met bloemen, takjes en bessen. Alles is afgebeeld op een frisse witte ondergrond. Het dessin is geïnspireerd op de sfeervolle en landelijke tekeningen van Marjolein Bastin. De verpakking bestaat uit een herbruikbare tas met een universele print. Het dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoen, 144 TC. Het overtrek heeft over de gehele breedte aan beide zijden een dubbele instopstrook. De totale lengte van het dekbedovertrek is 240 cm. Het overtrek is geschikt voor dekbedden van 200 cm, 210 cm of 220 cm. Dit product is geproduceerd door Bedding House, exclusief voor Marjolein Bastin. Door katoenproducten te kiezen van ons, steunt u onze investering in de missie van Better Cotton. Dit product is ingekocht via een mass balance systeem en bevat daardoor mogelijk geen Better Cotton. Zie bettercotton.org/learnmore.