MotionBlinds Upgrade Kit - Slimme Gordijnen - Automatische Gordijnen - Elektrische Gordijnrails - 360cm - Wit
MotionBlinds Upgrade Kit - Slimme Gordijnen - Automatische Gordijnen - Elektrische Gordijnrails - 360cm - Wit

MotionBlinds Upgrade Kit - Slimme Gordijnen - Automatische Gordijnen - Elektrische Gordijnrails - 360cm - Wit

325,-Vergelijk prijzen
bol.com
Shopscore(0)
325,-
Gratis2 werkdagen

Specificaties

EAN8718575079490
KleurWit
MateriaalMetaal
StijlRetro

Beschrijving

Geautomatiseerde gordijnmotor voor jouw bestaande gordijn. Makkelijk te gebruiken via de Bluetooth app, maar ook toe te voegen aan de smart home omgeving, handmatig te bedienen of met een afstandsbediening

Deze gemotoriseerde gordijn kit bestaat uit een gordijnrail en een MotionBlinds motor, die de rail aandrijft. De MotionBlinds retrofit gordijnmotor is daarmee eenvoudig te installeren met jouw bestaande plooigordijnen. Het instellen van het gemotoriseerde gordijn is heel eenvoudig. Dit kan zonder afstandsbediening, met je smartphone. Zodra je het gordijn hebt geïnstalleerd download je de gratis MotionBlinds Bluetooth app. Via de app scan je de unieke setup code van jouw gordijn, waarna je in een paar simpele stappen de eindposities instelt. Tussen deze linker- en rechterpositie kan het gordijn heen en weer bewegen. De draadloze motor beschikt over een geïntegreerde batterij die gemiddeld 1 á 2 keer per jaar opgeladen moet worden d.m.v. de inbegrepen USB-C kabel.

1. Download de MotionBlinds Bluetooth app
2. Scan de setup code met jouw smartphone
3. Automatiseer de raambekleding met timers

Maak je huis slimmer
Wil je het gordijn bedienen op afstand met je smartphone buiten Bluetooth bereik, of verbinden met een smart home systeem zoals Google, Alexa, of SmartThings om het gordijn te laten samenwerken met andere apparaten in huis, en aan te sturen met je stem via slimme luidsprekers? Installeer dan de MotionBlinds Wi-Fi bridge. Deze is separaat verkrijgbaar als accessoire, net als de afstandsbediening.

Pull is de meest simpele en betrouwbare bedieningsoptie voor gemotoriseerde gordijnen. Een korte trekbeweging aan het gordijn activeert de motor, waarna het gordijn automatisch opent of sluit.

Maak jouw leven gemakkelijker
Automatische raambekleding maakt het leven nog aangenamer. Word 's ochtends automatisch wakker van natuurlijk daglicht. Creëer 's avonds de gewenste privacy met slechts één spraakopdracht.

Veiligheid staat altijd voorop
Slimme raambekleding maakt jouw huis veiliger in meer dan één opzicht. Ten eerste kun je het huis bewoond laten lijken door een timer in te stellen waarmee de raambekleding automatisch op bepaalde tijden open en dicht gaat, zelfs wanneer je op vakantie bent. Dit voorkomt inbraken en geeft een veilig gevoel. Bovendien bevat raambekleding met MotionBlinds geen bedieningskoorden met lussen, waardoor het uiterst veilig is voor kinderen en huisdieren.

  • Past op jouw bestaande gordijn
  • Op jouw eigen device te bedienen via Bluetooth
  • Integratie in smart home
  • Maak je huis veiliger
  • Bespaar energie
  • Beheers het binnenklimaat, bescherm het interieur
  • Oplaadbaar via USB-C

Prijsontwikkeling

Bekijk hieronder de prijsontwikkeling van de MotionBlinds Upgrade Kit - Slimme Gordijnen - Automatische Gordijnen - Elektrische Gordijnrails - 360cm - Wit.

Prijsontwikkeling