Butler Snijplank - beukenhout - 22 x 16,5 x 1,6 cm
Butler Snijplank - beukenhout - 22 x 16,5 x 1,6 cm

Butler Snijplank - beukenhout - 22 x 16,5 x 1,6 cm

11,95Vergelijk prijzen
Meest gekozen
Kookexpert.nl
Shopscore(986)
11,95
€3,951 werkdag
Laagste prijs inclusief verzending
bol.com
Shopscore(0)
11,95
€2,991 dag
Stijlvolinhuis.nl
Shopscore(145)
11,95
€3,951 werkdag
Etrias.nl
Shopscore(2k+)
11,95
€3,953 - 5 werkdagen

Specificaties

EAN8717853280009
MerkButler
KleurBruin
MateriaalHout
StijlKlassiek
KleurtintenHout

Beschrijving

Deze beukenhouten snijplank van Butler is geschikt voor al je dagelijkse snijwerk in de keuken en perfect voor het presenteren van hapjes. De snijplank is gemaakt van hoogwaardig massief beukenhout met FSC-keurmerk. Beukenhout is een robuust en natuurlijk materiaal dat bovendien je messen spaart. De snijplank is aan beide zijden te gebruiken. Dankzij de natuurlijke, robuuste uitstraling past de snijplank zowel in de moderne als de klassieke keuken. Op het label van de snijplank vind je duidelijke tips voor het juiste onderhoud en gebruik.

Belangrijkste kenmerken:

  • Voor al het dagelijkse snijwerk in de keuken en het presenteren van hapjes
  • Gemaakt van massief beukenhout met FSC-keurmerk
  • Spaart je messen
  • Snijplank is aan beide zijden te gebruiken
  • Label biedt tips voor onderhoud en gebruik

Onderhoud Wrijf de plank voor ingebruikname rondom zeer goed in met onderhoudsolie en laat deze goed intrekken. Herhaal dit vooral in het begin regelmatig. Schrale plekken of scheurtjes? Wrijf de plank dan opnieuw in.

Tip Gebruik Butler onderhoudsolie; deze is nagenoeg geur- en kleurloos.

Reinigen Reinig de snijplank met een licht vochtige doek. Voor een grondige reiniging, schoonmaken met zout en wat citroensap op een vochtige doek. Daarna kort afspoelen en inwrijven met onderhoudsolie.

Snijplank beuk is niet geschikt voor de vaatwasmachine.

Let op houd snijplank beuk nooit langdurig onder de kraan of in water en droog de snijplank niet dichtbij een warmtebron. Gebruik de plank niet voor de bereiding van rauw vlees, kip of vis.