GreenChef Diamond Inductie Koekenpan - Ø24 cm - keramisch - PFAS-vrij - Best getest
GreenChef Diamond Inductie Koekenpan - Ø24 cm - keramisch - PFAS-vrij - Best getest

GreenChef Diamond Inductie Koekenpan - Ø24 cm - keramisch - PFAS-vrij - Best getest

26,99Vergelijk prijzen
Meest gekozen
Amazon.com.be
Shopscore(60)
26,99
Gratis1 - 3 werkdagen
bol.com
Shopscore(0)
26,99
Gratis2 werkdagen

Specificaties

EAN4895156659747
MerkGreenChef
KleurMulticolor
MateriaalMetaal
WarmtebronElektrisch
Diameter24 cm
FormaatKlein
OptiesZonder PFAS

Beschrijving

De best geteste PFAS-vrije GreenChef Diamond Inductie Koekenpan - Ø24 cm is supersterk met een extreem duurzame keramische antikleeflaag versterkt met diamanten. Perfect voor intensief dagelijks gebruik! Het is extreem hard en warmt sneller op dan andere metalen. Extra bonus: de Diamond collectie is makkelijk in gebruik en eenvoudig schoon te maken.

GreenChef Diamond Inductie Koekenpan - Ø24 cm - keramisch - zwart
  • Beste uit de test en Beste koop okt 2021
  • Perfect voor intensief dagelijks gebruik
  • Gezonde keramische antikleeflaag versterkt met diamanten
  • Gezonde keramische anti-aanbaklaag – PFAS-vrij
  • Ergonomische stay-cool greep met duimafdruk voor betere grip
  • Geschikt voor alle warmtebronnen, ook inductie
  • Vaatwasmachinebestendig

De pan is bestand tegen metalen spatels, maar wij raden aan om gebruik te maken van silicone of houten spatels voor een langere levensduur van je pan.

Deze GreenChef Diamond Inductie Koekenpan - Ø24 cm - keramisch - zwart is geschikt voor maaltijden voor 2 á 3 personen. Je bakt hier het beste kleine stukjes vlees of 2 tot 3 eieren in. Een koekenpan van 24 cm behoort tot de standaard maten voor koekenpannen.

Een keramische antikleefpan doet precies wat je ervan verwacht maar bevat niet de schadelijke stof PFAS. Een keramische laag wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen, zoals zand. Met een keramische antikleeflaag ben je zeker dat er geen toxische stoffen kunnen vrijkomen, zelfs als je graag kookt op hoge temperaturen. De antikleeflaag kan temperaturen aan tot 450°C. Beter voor je gezondheid én voor het milieu.

Verzorg je GreenChef koekenpan voor extra lang plezier met deze gouden tips: Verwarm voor een optimaal bakresultaat je pan eerst enkele seconden op een laag tot middelmatig vuur voordat je olie of boter toevoegt
Kies altijd een stand die geschikt is. Vermijd oververhitting om te voorkomen dat het voedsel of de olie in de pan aanbrandt.
De pan is vaatwasbestendig, maar we raden je aan om het met de hand te wassen om de levensduur van de coating te maximaliseren.
Laat de pan altijd afkoelen voor je deze schoonmaakt. Waarom GreenChef?

Alle GreenChef producten worden geproduceerd met respect voor het milieu en onze gezondheid. Het gebruik van natuurlijke grondstoffen speelt daarbij een belangrijke rol: geen schadelijke chemicaliën die terechtkomen in de natuur en in onze voedselketen. Bovendien wordt bij de productie van de Thermolon™ keramische antikleeflaag 60% minder CO2 uitgestoten dan bij de productie van traditionele antikleeflagen.

Alle producten van GreenChef:
Zijn 100% gezond, no nasties
Hebben de beste antikleeflaag
Zijn gemaakt om dagdagelijks intensief te gebruiken