WAS - Ø 20 cm Zwart ijzeren braadpan met twee grepen
WAS - Ø 20 cm Zwart ijzeren braadpan met twee grepen

WAS - Ø 20 cm Zwart ijzeren braadpan met twee grepen

16,99Vergelijk prijzen
Laagste prijs inclusief verzending
bol.com
Shopscore(0)
16,99
Gratis1 - 4 werkdagen
Snelste levering
Amazon.com.be
Shopscore(60)
19,96
€2,491 - 3 werkdagen

Specificaties

EAN4044925017800
KleurZwart
MateriaalGietijzer
WarmtebronInductie
Diameter20 cm
FormaatKlein

Beschrijving

WAS Germany - Ø 20 cm Zwart ijzeren braadpan met twee grepen Met de braadserveerpan biedt WAS Germany gastronomen en hobbykoks de ideale pan voor het serveren van gerechten zoals vlees, stoofgerechten of ovenschotels. De pan is ook geschikt om steaks, filets of bakkebaarden scherp aan te braden. Geschikt voor alle kookplaten (inclusief inductie) Geschikt voor gebruik in de oven Gietijzeren handgreep voor gemakkelijke hantering Gelijkmatige warmteverdeling voor uitstekende kookresultaten Voor het eerste gebruik Bedek de bodem van de pan voldoende met een zeer verhitte olie. Doe ruwe aardappelschijven en een theelepel zout erbij; brad de inhoud van de pan onder herhaaldelijk keren goed door, tot de bodem van de pan donker wordt en het gebakken product donkerbruin is. Leeg de pan en wrijf hem goed uit. Vervolgens is je pan klaar voor gebruik. Tijdens het gebruik Afmetingen pan: selecteer de pan op basis van de grootte van de kookplaat (de bodem mag niet groter zijn dan de gebruikte kookplaat). Pan niet in lege toestand, maar altijd met olie of vet samen verwarmen en vervolgens het gebraad erin leggen. De handgrepen van ijzeren pannen kunnen bij het koken heet worden, gebruik daarom pannenlappen of hittebestendige handschoenen. Reiniging en opslag Droog en licht ingevet bewaren om roest te voorkomen (roest kan met 20% citrussentie of 25% essentie en een huishoudspons worden verwijderd). Wrijf de pan heel eenvoudig met keukenpapier uit en vet deze lichtjes in. IJzeren pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen en hebben bij de juiste verzorging een zeer lange levensduur.