APS Pepper Pepermolen, koperlook, molen van koolstofstaal, maalgraad traploos instelbaar, afmetingen: 6 x 6 cm, hoogte 15 cm, kleur: koper transparant

APS Pepper Pepermolen, koperlook, molen van koolstofstaal, maalgraad traploos instelbaar, afmetingen: 6 x 6 cm, hoogte 15 cm, kleur: koper transparant
APS Pepper Pepermolen, koperlook, molen van koolstofstaal, maalgraad traploos instelbaar, afmetingen: 6 x 6 cm, hoogte 15 cm, kleur: koper transparant
APS Pepper Pepermolen, koperlook, molen van koolstofstaal, maalgraad traploos instelbaar, afmetingen: 6 x 6 cm, hoogte 15 cm, kleur: koper transparant
+2



Specificaties

EAN4004133405516
KleurtintenKoper
MerkAPS
KleurKoper
MateriaalKoper
TypePepermolens
FormaatHoog

Beschrijving

Het merk: achter het merk APS bevindt zich een traditioneel Duits bedrijf dat al tientallen jaren uitgebreide kennis heeft van de productie van gastronomische en serveerartikelen. Het familiebedrijf zit al in de vierde generatie. APS verkoopt producten wereldwijd op het gebied van buffet, tafel en bar. Perfecte kruiden: met onze hoogwaardige APS kruidenmolens kun je je gerechten perfect kruiden. De maalgraad kan via de stelschroef traploos worden ingesteld, zodat je gemakkelijk de gewenste korrel kunt bereiken. Eigenschappen: de pepermolen heeft de afmetingen (diameter x hoogte): 6 x 15 cm en weegt ca. 200 g. De basis is gemaakt van acrylglas en robuust ABS-kunststof in koperlook. De molen bestaat uit bijzonder robuust koolstofstaal. De stelschroef draagt het opschrift ""P"" voor de peper. Onderhoud: voor het reinigen moet de pepermolen volledig worden geleegd en vervolgens met water en een beetje afwasmiddel worden gewassen. De pepermolen is niet vaatwasmachinebestendig. Veelzijdig: zout en peper worden niet alleen voor zout voedsel gebruikt, sommige gerechten hebben gemalen peper of gemalen zout en andere fijngemalen paprika's of fijngemalen zout nodig. Dus voor een fijne saus of een mengsel van rauw voedsel wordt een fijnere mate van malen en een mate van grof malen gebruikt voor een biefstuk of voor de bereiding van ganzenleverpasta.