NutriChef Pannenkoekenpan - Anti-aanbak Crêpepan- Ideaal voor Pannenkoeken, Dosa en Tortilla's- Hard Geanodiseerd - Vaatwasmachinebestendig

NutriChef Pannenkoekenpan - Anti-aanbak Crêpepan- Ideaal voor Pannenkoeken, Dosa en Tortilla's- Hard Geanodiseerd - Vaatwasmachinebestendig
NutriChef Pannenkoekenpan - Anti-aanbak Crêpepan- Ideaal voor Pannenkoeken, Dosa en Tortilla's- Hard Geanodiseerd - Vaatwasmachinebestendig



Specificaties

EAN0842893132877
KleurZwart
MateriaalMetaal
FormaatGroot
OptiesAnti-aanbaklaag

Beschrijving

NutriChef 30 cm Anti-aanbak Crepe Pan

De NutriChef 30 cm anti-aanbak crepe pan is een veelzijdige en praktische toevoeging aan je keuken, ideaal voor het bereiden van pannenkoeken, wentelteefjes, gegrilde kaas en meer.

Anti-aanbaklaag

De 30 cm anti-aanbak crepe pan heeft een anti-aanbak laag die zorgt voor een snelle en moeiteloze voedselafgifte, waardoor het gebruik van boter, olie of kookspray overbodig is. Dit maakt het makkelijk om zelfgemaakte gerechten soepel uit de pan te laten glijden.

Lage Wanden

Deze klassieke pan heeft afmetingen van 52 cm x 31 cm x 7,6 cm en beschikt over lage wanden, wat veel ruimte biedt voor het koken en het gemakkelijker maakt om eten om te draaien. Ideaal voor het bereiden van grote hoeveelheden pannenkoeken, wentelteefjes en gegrilde kaas.

Hittebestendig tot 260°C

De NutriChef hard-geanodiseerde anti-aanbak pannenkoekenpan is hittebestendig tot hoge temperaturen van 260°C (500°F). De brede diameter biedt voldoende ruimte om grote porties te bereiden wanneer je voor het hele gezin kookt.

Ergonomisch Handvat

De pannenkoekenpan heeft stevige, ergonomische klinknagelhandvatten voor een gemakkelijke grip tijdens het koken. Geschikt voor gas-, keramische, glazen en halogeen kookplaten. Hoewel de pan vaatwasmachinebestendig is, wordt handwas aanbevolen om de levensduur van de pan te verlengen.

Gelijkmatige Verwarming

De anti-aanbak ronde grillpan is gemaakt van een zwaar aluminium lichaam met een hard-anodized oppervlak dat de warmte gelijkmatig verdeelt en vasthoudt, en voorkomt dat er hete plekken ontstaan voor een gelijkmatige bereiding van het eten.