Acensia Contour XT startpakket - Bloedsuikermeter
Acensia Contour XT startpakket - Bloedsuikermeter
Acensia Contour XT startpakket - Bloedsuikermeter+3
Acensia Contour XT startpakket - Bloedsuikermeter+2
Acensia Contour XT startpakket - Bloedsuikermeter
+5

Acensia Contour XT startpakket - Bloedsuikermeter

9,15Vergelijk prijzen
Laagste prijs inclusief verzending
Meest gekozen
Shopvoorgezondheid.nl
Shopscore(459)
9,15
10,40
€5,95Op dagen voor 16:30 besteld, morgen in huis
Merkala.nl
Shopscore(260)
13,90
€5,95Voor 21:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
bol.com
Shopscore(0)
28,95
Gratis1 - 4 werkdagen

Specificaties

EAN5016003726507
MerkBayer
DoelgroepVolwassenen

Beschrijving

Bayer Contour XT Startpakket is zeer nauwkeurig: door Multi-Pulse technologie wordt iedere druppel bloed 7 keer getest. U kunt gebruik maken van de nieuwe Contour next teststrip, hierdoor heeft u geen last van veel voorkomende interfererende stoffen. Direct te gebruiken uit de verpakking.

Het apparaat is zeer eenvoudig in gebruik en heeft een groot, makkelijk te lezen scherm. Resultaten worden binnen 5 seconden weergegeven. No-Coding technologie voorkomt codeerfouten. Apparaat beschikt over de Second-Chance technologie waarmee eenvoudig extra bloed kan worden aangebracht, wanneer er onvoldoende bloed op de teststrip blijkt te zijn voor een nauwkeurige meting. -

Contour XT bloedglucosemeter incl batterij- Handleiding- Draagtasje- Microlet prikpen- Proefverpakking Contour Next teststrippen 10 stuks-

Proefverpakkng Microlet lancetten 10 stuks Hoe te gebruiken?Houd de teststrip vast met het grijze vierkante naar de meter wijzend.

Plaats het grijze vierkante uiteinde stevig in de teststrippoort tot de meter begint te piepen. Nu ziet u het scherm bloed aanbrengen. de meter is nu klaar van het testen van een bloeddruppel.

Prik uzelf met de prikpen.Houd het uiteinde van de teststrip onmiddellijk tegen de bloeddruppel. Het bloed wordt via het uiteinde van de teststrip opgezogen. De meter heeft voldoende bloed opgezogen als u een piepsignaal hoort. binnen 5 second ziet u uw meetresultaat op het display verschijnen. Verwijder de teststrip en uw meter gaat automatisch uit.