Iso Whey Pro van Pure. is speciaal ontwikkeld voor fanatieke sporters die alleen genoegen nemen met het allerbeste. Dit hoogwaardige eiwitpoeder biedt een maximale hoeveelheid eiwitten met minimale hoeveelheden vet, lactose en koolhydraten, waardoor het een waardevolle aanvulling is op je voeding. Beschikbaar in heerlijke smaken zoals chocolade, vanille en banaan, zijn deze eiwitshakes ideaal voor iedereen die zijn spieropbouw wil ondersteunen, of je nu kiest voor een milkshake met melk of een verfrissende shake met water.
Belangrijkste eigenschappenIso Whey Pro wordt geproduceerd met de nieuwste technologieën om de waardevolle eigenschappen van de eiwitten te behouden. Het poeder wordt instant gemaakt met een lage hitte methode, wat zorgt voor een zeer fijn poeder met unieke oploseigenschappen. Hierdoor ontstaat er een eiwitshake die totaal niet klontert en volledig oplost in water.
Natuurlijke smaakvariantenIso Whey Pro biedt verschillende smaakvarianten zoals naturel, chocolade en banaan. De smaak naturel heeft het hoogste eiwitgehalte zonder toevoegingen als aroma en zoetstof. Elke smaakvariant bevat een andere hoeveelheid zoetstof en aroma, waardoor het eiwitgehalte kan variëren.
Uitleg eiwitgehalteHet gehalte eiwit in eiwitpoeders wordt door grondstofproducenten traditioneel gespecificeerd op basis van drooggewicht. Aanbieders van eiwitsupplementen gebruiken deze informatie vervolgens voor hun productspecificaties. Eiwitpoeders zijn echter niet geheel droog. Zo bevat Isolaat Eiwit normaal gesproken zo'n 4,5% vocht. Het gehalte eiwit in Iso Whey Pro ligt daardoor in de praktijk ongeveer 4,5% lager dan het eiwitgehalte dat is vastgesteld op basis van het drooggewicht.
Voor Iso Whey Pro in de smaak Naturel geldt een eiwitpercentage van 93% op basis van drooggewicht. Na correctie van 4,5% voor het vochtgehalte, komen we op een eiwitgehalte van ongeveer 88,5% eiwit. Voor de smaak Banaan geldt een eiwitpercentage van 91,7% op basis van drooggewicht. Na correctie van 4,5% voor het vochtgehalte, komen we op een eiwitgehalte van ongeveer 87%.