Curry-Kokossoep, met kikkererwten en zwarte peper De kleinstesoepfabriek zijn makers van lekkere, verantwoorde en spannende soep. De ingrediënten van Kleinstesoepfabriek zijn biologisch. In het fabriekje in Groningen maakt Kleinstesoepfabriek, met een enthousiast team en 658 zonnepanelen, elke dag met veel plezier soep en bouillon. Op de ouderwetse Manier: met tijd, zorg en aandacht. Dan is soep het lekkerst. Dat is soep zoals het bedoeld is: waar je van binnen en van buiten warm van wordt. Het recept voor deze traditionele Indiase soep komt uit het gebied rondom Madras. Een romige soep door de toevoeging van kokos. Door de verse bladkoriander en groene chili ontstaat een licht pittige kikkererwtencurry IngredientenWater, Kikkererwten (11%), Uien, Creamed cocos (santen) 4%, Zonnebloemolie, Chilli groen, Zeezout, Aardappelmeel, Bladkoriander 1%, Natuurlijk aroma, MOSTERDZAAD, Geelwortel, Komijn, Kaneel, Zwarte peper.Voedingswaarde per 100 ml: Energie279 kJ / 66 kcalVet2,42 gram waarvan verzadigd0,98 gramKoolhydraten6,3 gram waarvan suikers0,32 gramEiwitten2,8 gramZeezout455 mg GebruikDeze soep verdunnen met een halve pot water, lekker met verste kokosmelk, een kneep citroen extra bladkoriander en geroosterde cashewnoten. Kan ook onverdund gegeten worden met goede rijst, pappadums, groentecurry en chutney.FabrikantKleinste SoepfabriekKapteynlaan 1Leek