De gebroeders Catalán telen, persen en bottelen alles zelf. De kwaliteit begint bij hun olijfbomen die 2 maal meer ruimte krijgen, elk 36m2. Hun hacienda bevindt zich temidden van de olijfgaard waardoor er binnen de 6 uur na de handgeplukte oogst geperst wordt. Uitsluitend mechanisch, met weinig druk en bij minder dan 25°C. Na decantatie in roestvrij stalen tanks wordt de Amanprana olijfolie zonder filtering op afroep gebotteld in donkere glazen flessen. Smaak en antioxidanten worden optimaal bewaard. Resultaat: een zeer milde, harmonieuse olijfolie met smaak en terroir.Ingrediënten:extra vierge olijfolie**van biologische oorsprong (ES-ECO-027-RI)Land van oorsprong: SpanjeVoedingswaarde per 100g *%RIEnergie3762 kJ / 900 kcal Vetten100 gram waarvan verzadigde vetzuren14 gram waarvan onverzadigde vetzuren79 gram waarvan meervoudig onverzadigde vetzuren7 gram Koolhydraten0 gram waarvan suikers0 gram Eiwitten0 gram Zout0 gram Vitamine E 22 mg216%Vitamine K55 mcg79%GebruikAanbevolen voor koude bereidingen en de verfijnde keuken.Fabrikant:Noble House NVBaillet Latourlei 97B2930 BrassschaatBelgië