Melk Chocolade Callets (400g) (Callebaut)
Melk Chocolade Callets (400g) (Callebaut)

Melk Chocolade Callets (400g) (Callebaut)

6,89Vergelijk prijzen
Laagste prijs inclusief verzending
Snelste levering
Bakingqueen.nl
Shopscore(486)
6,89
€3,991 dag
Amazon.com.be
Shopscore(60)
9,99
€2,491 - 3 werkdagen
bol.com
Shopscore(0)
13,89
Gratis1 - 4 werkdagen

Specificaties

EAN5410522556209

Beschrijving

Melk Chocolade Callets (400g) (Callebaut) Met deze Melk Chocolade Callets van Callebaut heb je heerlijke melk chocolade in handen. De callets hebben een unieke druppelvorm, waardoor ze eenvoudig en snel te smelten zijn. Door de chocolade te smelten kun je ze bijvoorbeeld gebruiken om heerlijke bonbons, pralines, chocolaatjes, repen of cakes mee te maken. Je kunt de gesmolten chocolade ook gebruiken voor een verrukkelijke chocolade fondue, om er fruit, cake, koek of andere zoetigheden in te dippen. Voel je die chocolade ook al uit je mond druipen? Bewaar de callets in een nette, droge en reukvrije omgeving. De Callebaut Callets zijn in verschillende smaken verkrijgbaar. Inhoud: 400g Ingrediënten: Suiker, cacaoboter, volle melk poeder, cacaomassa, emulgator: soja lecithine, natuurlijk vanille aroma. Allergenen: Dit product bevat Melk en Soja. Werkwijze Werkwijze voor de magnetron 1. Doe de gewenste hoeveelheid Callets/druppels in een plastic of glazen kom (magnetron bestendig). 2. Smelt op maximaal vermogen (+/- 800 w) in de magnetron. Roer elke 15 seconden de chocolade goed door, zodat de tempratuur zich gelijkmatig kan verspreiden. Stop met verwarmen zodra de chocolade zo goed als gesmolten is (kleine stukken mogen nog zichtbaar zijn). Blijft roeren tot de chocolade volledig is opgelost en een gelijkmatig chocolademassa is verkregen. 3. De chocolade is nu klaar voor gebruik. Werkwijze au bain-marie Au bain-marie is het in een waterbad plaatsen van een pan of kom met gerechten om de temperatuur te doen dalen of te verhogen. Het is een handige manier om je chocolade minder snel te laten verbranden. 1. Plaats een pan met water op het vuur, met een kleine laag water. Plaats op deze pan een hitte bestendige kom waar je de chocolade callets in wilt laten smelten. Zet de kom op de pan, maar zorg ervoor dat de kom het water niet raakt! Het stoom van het water zorgt voor de warmte, niet het water zelf. 2. Breng het water aan de kook en hou de temperatuur rond het kookpunt. 3. Doe de gewenste hoeveelheid Callets/druppels in de kom en roer totdat de chocolade gesmolten is. Schaap de chocolade die in contact staat met de wand door de massa heen. Callebaut De chocolade producten van Callebaut worden geselecteerd door professionele chocolatiers, banketbakkers en patissiers wereldwijd. In het chocolade-hart van België worden al meer dan 100 jaar de lekkerste chocoladesoorten geproduceerd. De Callebaut chocoladecallets zijn voor 100% procent gemaakt van chocolade in zijn puurste vorm, couverture genaamd. Dankzij de druppelvorm zijn de callets heel snel en dus gemakkelijk te smelten. Je kunt ze bijvoorbeeld in de opgeloste couverture te strooien voor optimale voorkristallisatie. Het werken met Callebaut chocolade is niet alleen heel erg fijn, het is ook nog een goed voor het welzijn van de cacaoboeren. Voor elke Callet™ van de Finest Belgian Chocolate range, gebruikt Callebaut enkel 100% duurzame cacao. Een gedeelte van de opbrengt wordt opnieuw geïnvesteerd in de cacaoboeren en hun gemeenschappen. Callebaut heeft een samenwerking met de Cacoa Horizons Foundation, welke direct samenwerkt met de boeren en hun gemeenschap, ze ondersteunen trainingen en dragen bij aan de ontwikkeling van onder meer vrouwen en jonge boeren.