Bereiding voor bio brood met gierst en zaden IngredientenWitte rijstmeel*, aardappelzetmeel*, gierstmeel* (21%), kastanjemeel*, zaden* (10%) (lijn*, hennep*), Mix’Gom* (blonde psyllium*, acaciagom*), zeezout.*afkomstig van biologische landbouw.- Bron van vezels.Toe te voegen ingrediënten:25 g bio quinoa desem, 1 soeplepelolijfolie, 450 à 500 ml lauw water.Voedingswaarde per 100 gramEnergie 365 kcal / 1541 kJVet 5,3 gram- waarvan verzadigd 0,6 gramEiwitten 6,9 gramKoolhydraten 68,9 gram- waarvan suikers 2,3 gramVoedingsvezels 6,9 gramZout 1,8 gram GebruikBereiding met de hand:1) In een grote slakom, met een houten lepel de inhoud van de zak + de desem, de olijfolie en het water mengen.2) Wanneer de textuur van het deeg homogeen is het deeg luchtig maken door het met de lepel omhoog te trekken gedurende 1 min.3) Het deeg in een cakevorm leggen, met een licht vochtige doek afdekken en gedurende 1.30u tot 2u in een ruimte van 20-22°C laten rijzen.4) 45-50 min in een voorverwarmde oven op 180°C-210°C bakken.In de broodmachine:De ingrediënten goed mengen in een grote slakom voor deze in de machine te doen. FabrikantEkibioZA La Boissonnette07340 PEAUGRES 05-2015