Alcatel T78 - Milieuvriendelijke Huistelefoon
Alcatel T78 - Milieuvriendelijke Huistelefoon

Alcatel T78 - Milieuvriendelijke Huistelefoon

34,49Vergelijk prijzen
Seniorstore.nl
Shopscore(2)
34,49
Gratis2 - 3 werkdagen

Specificaties

EAN8719333362120
TypeVaste telefoon

Beschrijving

Alcatel T78 Milieuvriendelijke Huistelefoon | Geen batterij of voeding nodig | Oproepblokkering | 8 directe geheugen toetsen | Nummerherkenning |

De Alcatel T78 is een milieuvriendelijke huistelefoon; geen batterij of voeding is nodig. De Alcatel T78 is ook uitgerust met een oproepblokkering functie om geen last meer te hebben van ongewenste oproepen. In combinatie met milieuvriendelijke en oproepblokkering is dit de perfecte huistelefoon.

Productvoordelen van de Alcatel T78:

? Geen batterij of stroomvoorziening nodig

? Slimme oproepblokkering met een speciale oproepblokkering-sneltoets (tot 50 nummers)

? 8 Directe geheugentoetsen

? Grote toetsen en scherm

? Handenvrije functie

Goed om te weten:

- De Alcatel T78 milieuvriendelijke huistelefoon is een set bestaand uit 1 telefoonhoorn en 1 basisstation.

- Alcatel T78 milieuvriendelijke huistelefoon voor de vaste lijn is geschikt voor netwerk in Nederland en België. Geschikt voor direct aansluiten op internet modem/router of telefoonwandcontactdoos.

- Engels & Frans handleiding.

Blokkeer hinderlijke bellers

Om geen last meer te hebben van ongewenste oproepen is de Alcatel T78 onbedrade huistelefoon uitgerust met twee oproepblokkeringsfuncties:

- Oproepen één voor één te blokkeren tijdens of na een inkomende oproep dankzij de speciale blokkeertoets (tot 50 nummers)

- Om alleen de nummers te laten overgaan die in het telefoonboek zijn opgeslagen (18 geheugens)

8 Directe geheugentoetsen

De Alcatel T78 huistelefoon met 8 directe geheugen toetsen (M1 tot M8) om gemakkelijk en snel uw favoriete contacten te bellen met maar een druk op de toets.

Groot display

De Alcatel T78 is uitgerust met een groot, gemakkelijk af te lezen display (dot-matrix). De Alcatel T78 onbedrade huistelefoon ondersteunend functies zoals nummerherkenning (onder voorbehoud van beschikbaarheid van netwerkleverancier) melding van nieuwe/gemiste oproepen en datum-/tijdweergave. Bij een inkomende oproep wordt u geïnformeerd door een visuele LED verlichting om nooit meer een oproep te missen

Handenvrije functie

Om uw leven makkelijker te maken, maakt de handenvrije functie (met 5 niveaus) het mogelijk om uw gesprekken te delen of handenvrij te bellen dankzij de handenvrije functie met de grote verlichte toets.

Inhoud verpakking

- Basisstation plus adapter

- 1x telefoonhoorn

- Telefoon aansluitsnoer

- Engelse en Franse gebruiksaanwijzing