Audiocore AC805 Soundbar Luidspreker
Audiocore AC805 Soundbar Luidspreker

Audiocore AC805 Soundbar Luidspreker

11,27Vergelijk prijzen
Laagste prijs inclusief verzending
Snelste levering
Amazon.com.be
Shopscore(60)
11,27
€2,491 - 3 werkdagen
bol.com
Shopscore(0)
17,13
Gratis7 werkdagen
Stradava.eu
Shopscore(15)
23,40
Gratis4 - 9 werkdagen

Specificaties

EAN5902211105800
TypeSoundbar
MerkAudioCore
KleurZwart
OptiesUSB aansluiting

Beschrijving

De Audiocore AC805 Soundbar Luidspreker is een hoogwaardige geluidsoplossing voor een meeslepende luisterervaring in je huiskamer. Met zijn slanke en stijlvolle ontwerp past deze soundbar perfect bij elk interieur.

De AC805 Soundbar Luidspreker levert een krachtig en helder geluid, waardoor je kunt genieten van je favoriete films, tv-shows en muziek met een indrukwekkende audiokwaliteit. Met een vermogen van 60 watt zorgt deze soundbar voor een rijke en diepe bas, waardoor je het gevoel hebt dat je midden in de actie zit.

De soundbar is uitgerust met verschillende aansluitmogelijkheden, waaronder Bluetooth, HDMI en optische ingangen, zodat je eenvoudig al je apparaten kunt verbinden. Of je nu je smartphone, tablet, tv of gameconsole wilt aansluiten, de AC805 Soundbar Luidspreker biedt de flexibiliteit die je nodig hebt.

Met de meegeleverde afstandsbediening kun je eenvoudig het volume aanpassen, de geluidsmodus selecteren en de soundbar bedienen. Daarnaast is de soundbar ook compatibel met de meeste tv-afstandsbedieningen, waardoor je het gemak hebt om alles vanaf één plek te regelen.

  • Hoogwaardige geluidsoplossing voor een meeslepende luisterervaring
  • Slank en stijlvol ontwerp dat perfect past bij elk interieur
  • Krachtig en helder geluid met een vermogen van 60 watt
  • Verschillende aansluitmogelijkheden, waaronder Bluetooth, HDMI en optische ingangen
  • Eenvoudige bediening met de meegeleverde afstandsbediening

Upgrade je home-entertainmentsysteem met de Audiocore AC805 Soundbar Luidspreker en geniet van een ongeëvenaarde geluidservaring in je eigen woonkamer.