Teufel Rockster Air - Bluetooth Speaker met PA-technologie
Teufel Rockster Air - Bluetooth Speaker met PA-technologie

Teufel Rockster Air - Bluetooth Speaker met PA-technologie

599,99Vergelijk prijzen
Teufelaudio.be
Shopscore(138)
599,99
€19,991-3 dagen

Specificaties

EAN4048945025609
TypePortable speaker
MerkTeufel Audio
SignaaloverdrachtBluetooth
KleurZwart

Beschrijving

De Teufel Rockster Air is een krachtige Bluetooth-luidspreker met geavanceerde PA-technologie. Deze draadloze speaker levert een indrukwekkend geluid en is perfect voor feestjes, evenementen of gewoon om van je favoriete muziek te genieten.

Met zijn robuuste ontwerp en draagbaarheid is de Rockster Air ideaal voor zowel binnen als buiten. De speaker is voorzien van een ingebouwde accu waarmee je tot wel 30 uur lang draadloos kunt luisteren. Daarnaast heeft hij een bereik van maar liefst 100 meter, zodat je je muziek kunt streamen zonder je telefoon in de buurt te houden.

De PA-technologie zorgt voor een krachtig en helder geluid, zelfs op hogere volumes. De Rockster Air heeft een vermogen van 112 dB en een diepe basweergave, waardoor je muziek tot leven komt. Daarnaast kun je de speaker eenvoudig bedienen via de intuïtieve knoppen aan de bovenkant.

Met de Bluetooth-functie kun je draadloos verbinding maken met je smartphone, tablet of laptop. Daarnaast heeft de Rockster Air ook een AUX-ingang en een USB-poort, zodat je ook bedrade apparaten kunt aansluiten. De speaker is compatibel met zowel iOS als Android.

  • Krachtige Bluetooth-luidspreker met PA-technologie
  • Robuust ontwerp en draagbaar
  • Ingebouwde accu voor draadloos luisteren tot 30 uur
  • Bereik van 100 meter
  • 112 dB vermogen en diepe basweergave
  • Eenvoudige bediening via intuïtieve knoppen
  • Bluetooth, AUX-ingang en USB-poort voor veelzijdige connectiviteit
  • Compatibel met iOS en Android

Met de Teufel Rockster Air haal je een hoogwaardige Bluetooth-speaker in huis die zorgt voor een geweldige geluidservaring. Of je nu een feestje geeft of gewoon wilt genieten van je favoriete muziek, deze speaker biedt de perfecte combinatie van kracht, draagbaarheid en gebruiksgemak.