Royal Canin Hond Urinary SO 13 kg -
Royal Canin Hond Urinary SO 13 kg -
Royal Canin Hond Urinary SO 13 kg -+3
Royal Canin Hond Urinary SO 13 kg -+2
Royal Canin Hond Urinary SO 13 kg -
+5

Royal Canin Hond Urinary SO 13 kg -

86,40Vergelijk prijzen
Laagste prijs inclusief verzending
bol.com
Shopscore(0)
86,40
GratisLevertijd: onbekend
Snelste levering
Zooplus.be
Shopscore(3k+)
186,99
187,98
Gratis1 - 3 werkdagen

Specificaties

EAN3182550896856
MerkRoyal Canin
SoortVeterinary
LevensfaseAdult
DierHonden
ProductlijnRoyal Canin Urinary

Beschrijving

Een gezonde blaas voor iedere hond

Blaasproblemen komen veel voor bij honden en katten. Deze problemen zijn niet alleen vervelend, maar kunnen ook gevaarlijk zijn voor de gezondheid van je hond. Urinary S/O van Royal Canin Veterinary Diet is speciaal ontwikkeld voor urinewegproblemen zoals blaas-, struviet- en calciumoxolaatstenen.

Royal Canin Veterinary Diet Urinary S/O is te verkrijgen als 7,5 kg, 13 kg en 14 kg zak.

Blaasproblemen bij de hond

Urinewegaandoeningen kunnen zich op meerdere plekken voordoen in de urinewegen van de hond, zoals in de blaas zelf, maar ook in de urineleiders of urinebuis. Als er in de urine zelf kristallen ontstaan, krijgt je hond last van blaasstenen. Gelukkig kan voeding invloed uitoefenen op de vorming van deze kristallen door middel van de zuurgraad van de urine en de samenstelling van mineralen.

Urinary S/O kan worden ingezet voor het voorkomen en het oplossen van urinekristallen. Door de unieke samenstelling kunnen struvietstenen worden opgelost en kunnen zowel struviet- als calciumoxolaatstenen worden voorkomen. Het licht verhoogde natriumgehalte zorgt er daarbij voor dat de vochtopname wordt verhoogd. Hierdoor zal het urinevolume toenemen waardoor de concentratie aan kristalvormende deeltjes wordt beperkt. Deze voeding kan in combinatie met antibiotica ook worden gebruikt bij een blaasontsteking, overleg dit eerst met je dierenarts.

Deze voeding kan je gebruiken bij:
  • Ondersteuning voor het oplossen van struvietstenen
  • Ondersteuning bij het voorkomen van de vorming van struviet- en calciumoxolaatstenen
  • Ondersteuning bij aandoeningen aan de urinewegen
  • Blaasontsteking
Deze voeding mag niet gebruikt worden bij:
  • Hart- en vaatziekten
  • Chronische niesziekte
  • Gelijktijdig gebruik van urineverzurende middelen
  • Drachtige en zogende teefjes
Geef niet zomaar Royal Canin Veterinary Diet!

Let op: de Veterinary-lijn van Royal Canin is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen.

Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden.

Wanneer je dit Veterinary Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt.

Samenstelling

Maïsmeel, rijst, dierlijke vetten, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïsgluten, mineralen, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, plantaardige vezels, sojaolie, visolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, mono- en diglyceriden van palmitinezuur en stearinezuur veresterd met citroenzuur, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).

Nutritionele analyse

Ruw eiwit: 18.00 %, Ruw vet: 17.00 %, Ruwe as: 6.40 %, Ruwe celstof: 2.20 %, Natrium: 1.10 %, Chloride: 2.14 %, Kalium: 0.80 %, Magnesium: 0.04 %, Zwavel: 0.50 %, Calciumsulfaat (urineverzurende stof): 0.88 %, DL-Methionine (urineverzurende stof): 0.60 %, Calcium (%): 0.50 %, Fosfor (%): 0.50 %, EPA en DHA: 0.21 %.