Kinderkraft GRANDE PLUS - Kinderwagen Buggy tot 22 kg - Ligpositie - Zwart
Kinderkraft GRANDE PLUS - Kinderwagen Buggy tot 22 kg - Ligpositie - Zwart

Kinderkraft GRANDE PLUS - Kinderwagen Buggy tot 22 kg - Ligpositie - Zwart

139,-Vergelijk prijzen
Amazon.com.be
Shopscore(60)
139,-
Gratis1 - 3 werkdagen

Specificaties

EAN5902533919697
MerkKinderkraft
KleurZwart

Beschrijving

De GRANDE PLUS wandelwagen is een oplossing voor iedere ouder met een druk stadsleven. Deze wandelwagen voor kinderen vanaf de geboorte tot 22 kg gaat enkele jaren mee en ondersteunt de ouder door middel van handige oplossingen bij het sturen van de wagen in stedelijk gebied. Je klapt de wagen eenvoudig met één hand in dankzij het CLICK & FOLD-systeem. Doordat alle wielen geveerd zijn, veroorzaken zelfs stoepranden en oneffenheden van het trottoir geen problemen, terwijl je met de vloeiende afstelling van de rugsteun van de zit- naar de ligstand snel de ideale positie instelt voor dutjes in de frisse lucht. De grote schuimwielen zijn niet perforeerbaar en hoeven niet te worden opgepompt.

Voor de hele wagenperiode van het kind

De GRANDE PLUS heeft een ruim zitje en afstelbare rug- en voetsteun. Daardoor gaat hij mee vanaf de geboorte tot een gewicht van 22 kg, oftewel ongeveer 4 jaar!

Inklapbaar met één hand

Je klapt de GRANDE PLUS met één hand in. Met de CLICK & FOLD-technologie in de beugel leg je de wagen eenvoudig in de bagageruimte van de auto. Na het inklappen heeft de wagen compacte afmetingen.

Verende wielen

De wandelwagen heeft 4 geveerde wielen. Daardoor kan de GRANDE PLUS goed overweg met moeilijk stedelijk terrein zoals onregelmatige trottoirs. De wielen hoeven niet te worden opgepompt en zijn bovendien ondoordringbaar. De voorwielen zwenken 360 graden en kunnen worden vastgezet voor rechtdoor rijden.

Comfortabele reis

Het zitje is breed en ruim Dit zorgt voor reiscomfort, en indien nodig kan de voetsteun zo worden afgesteld dat het kind nog meer comfort heeft onderweg.

Breed afstelbereik

Vloeiende verandering van de rugsteun van de zit- in de ligpositie terwijl het kind in de wagen zit. In combinatie met de afstelbare voetsteun ontstaat er een comfortabele ruimte voor slaapjes in de open lucht.

Vergrote cabine

Je kunt de cabine vergroten zodat de GRANDE PLUS je kind behoedt tegen koude wind. Aan de achterkant van de cabine zit een venster voor contact met het kind zodat je het voortdurend in de gaten kunt houden.